DorotaH - opinia (1) świetny serwis, panowie bardzo pomocni, poinformowali o usterce, o tym jak... DorotaH Julka - opinia (1) bezbłędna diagnostyka a potem szybka naprawa laptopa, nie spodziewałam się aż... Julka Stanislaw - opinia (1) pełen profesjonalizm!!! przywracają wiarę w ludzi !!!! Stanislaw
Gabriela - opinia (1) szybki dojazd, poprawna ocena awarii i skuteczna naprawa. dla mnie nic dodać,... Gabriela Aga - opinia (1) Jeśli szukacie dobrej firmy outsourcingowej do obsługi IT firmy to szczerze... Aga Pianista - opinia (1) Profesjonalnie naprawili MacBook Pro 2013late, który miałem sprzedać, a tak... Pianista Thrawn - opinia (1) Zawiozłem uszkodzony PC po południu, a wieczorem miałem już diagnozę i... Thrawn Filip - opinia (1) Działanie pogotowia komputerowego oceniam celująco. szybki przyjazd i... Filip zdunior - opinia (1) serwis oferuje fachową obsługę klienta, szybkie naprawy. śmiało daję 5 gwiazdek. zdunior Mateusz - opinia (1) Solidna i przede wszystkim uczciwa firma. Nie naciągają na niepotrzebne... Mateusz Natalia - opinia (1) Gorąco polecam ten serwis! Bardzo szybka pomoc do tego ten cudowny Pan nie... Natalia Mieczysław - opinia (1) sprawnie, szybko, profesjonalnie. Mieczysław Marta - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Dane skopiowane. Marta Pat - opinia (1) Kompletne nieporozumienie. Prosta ingerencja (wymiana karty WiFi), która... Pat Maja - opinia (1) Ocena jak najbardziej na 5 gwiazdek ale w pełni zasłużenie. Szybkie naprawy,... Maja maciek87 - opinia (1) Firma na medal. Działaja na trójmiejskim rynku dość długo i znają się na tym... maciek87 nelka91 - opinia (1) jestem zadowolona, laptop został naprawiony bardzo szybko. Obsługa w serwisie... nelka91 Ola - opinia (1) Miejsce na wysokim poziomie. Dogodny dojazd. Pan do zadania podszedł jak się... Ola Maxine - opinia (1) Godna polecenia firma. działają sprawnie, usługi nie są drogie a naprawy... Maxine Natala - opinia (1) Niewysokie ceny napraw, szybka diagnostyka i naprawy. Serwis działa sprawnie,... Natala