Tomasz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, szybka naprawa i korzystne ceny. Polecam! Tomasz Przemo - opinia (1) Skorzystałem z pomocy w ramach pogotowia komputerowego. na wizytę technika... Przemo Dominik Ch - opinia (1) Laptop naprawiony w ciągu 2 dni, gdzie w innym serwisie kazano mi czekać... Dominik Ch
Radek - opinia (1) Bardzo fajny człowiek. Odzyskał archiwa z połowy mojego życia. Radek Patka - opinia (1) sprawnie, profesjonalnie i skutecznie. naprawa laptopa błyskawiczna a do tego... Patka Jerzy Kuliński - opinia (1) Dawno nie miałem kontaktu z tak perfekcyjnie działającą firmą. Moje uznanie i... Jerzy Kuliński Artur - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Naprawa przeprowadzona szybko, a co najważniejsze... Artur Bożena - opinia (1) Polecam. Naprawa laptopa solidna i tania. Bożena Ala Koala - opinia (1) Super serwis, wymienili mi szybko klawiaturę po tym jak ją oblałam wodą :/... Ala Koala Rafał B. - opinia (1) Mega profesjonalizm. Obsługa klienta na takim poziomie jakiego dawno nie... Rafał B. A. - opinia (1) Polecam każdemu z uszkodzonym dyskiem A. Marysia - opinia (1) Profesjonalna obsługa, w autoryzowanym serwisie założono mi ponoć najlepsze... Marysia jarek.p@wp.pl - opinia (1) Po prostu masakra. Co innego zrobione niż ustalone. jarek.p@wp.pl JTI - opinia (2) szybko i terminowo. przystępne wytłumaczenie zaistniałych problemów. JTI Hanka - opinia (1) Bez ściemniania, bez naciągania na dodatkowe koszty. Polecam. Hanka Hanna - opinia (1) Polecam w 100%. Korzystam z usług Dobrego Serwisu od kilku ładnych lat i... Hanna Łukasz - opinia (2) Pomimo słabego kontaktu z serwisem. Jakość usług oceniam na BDB. Łukasz Andrus - opinia (1) Pełny profesjonalizm i bardzo dobry kontakt. Polecam firmę HEX z czystym... Andrus Andrzej - opinia (1) Super serwis.Sympatyczny,życzliwy i kompetentny specjalista p.Sylwester... Andrzej Sonik - opinia (1) Już myślałam, że muszę pożegnać się z pamiątkami rodzinnymi, ale wszystko... Sonik