UlaSz - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybkie terminy realizacji, konkurencyjne ceny. Warto... UlaSz Domicela - opinia (1) Super, ze oferta tego serwisu jest też rozbudowana o pogotowie komputerowe.... Domicela Dominika R - opinia (1) Dogodna lokalizacja, pomocna obsługa, rozsądne ceny. Specjaliści, którzy... Dominika R
Małgorzata Brudniak, multiTap - opinia (1) Bardzo profesjonalny serwis, polecam. Oprócz błyskawicznej naprawy parę... Małgorzata Brudniak, multiTap Alicja - opinia (1) Bardzo pomocna obsługa, nie dość, ze naprawili mi usterkę sprawnie i... Alicja KiniaK - opinia (1) trafiłam do tej firmy z polecenia i bardzo się cieszę bo dzięki ich działaniu... KiniaK Patrycja - opinia (1) Rzetelna i uczciwa firma. dopiero tu skutecznie rozwiązali problem z moim... Patrycja marek - opinia (1) Profesjonalna obsługa, polecam. Diagnoza i prognoza naprawy omówiona ze mną i... marek WeronikaB - opinia (1) pełna profeska, niewysokie ceny, sympatyczna i kompetentna obsługa. nie... WeronikaB Aneta - opinia (1) Nie ma lepszego serwisu komputerowego w Redzie. Panowie naprawili mi laptopa... Aneta Lena - opinia (1) Pogotowie komputerowe działa jak trzeba - natychmiastowa reakcja na... Lena Anka - opinia (1) Pogotowie komputerowe działa sprawnie i co ważne skutecznie :) Błyskawiczna... Anka R - opinia (1) Dramat, laptop nie naprawiony dwa tygodnie lezal bez kontaktu z serwisem R Ala córka Kowala - opinia (1) Zadziałali szybko i oszczędzili mi duużo stresu ze sprzętem służbowym Ala córka Kowala Aliza - opinia (1) Naprawili mi laptopa szybko i sprawnie, co najważniejsze działa, a myśłałam,... Aliza KP - opinia (1) Najlepsi! Odzyskali ważny plik, ratując przy tym mój doktorat KP Doomka - opinia (1) jakość i ceny usług, podejście do klienta i szybkość działania oceniam na... Doomka Krzysztof - opinia (2) Super obsługa. Naprawa serwisowa wykonana w terminie. Polecam bez hipokryzji.... Krzysztof Fidżka - opinia (1) prawda jest taka, ze sprzet po naprawie w tym serwisie działa jeszcze lepiej... Fidżka Michał - opinia (1) Super obsluga i fachowe podejście. Michał