Zbigniew - opinia (1) Bardzo profesjonalny i przy tym umiarkowany cenowo serwis. Naprawy i inne... Zbigniew Tomek - opinia (1) Pan Kuba to przesympatyczny człowiek który dwa raz mnie nie zawiodł. Pierwszy... Tomek Tadeusz - opinia (1) Super sprawnie komputer naprawiony ,cena dostepna polecam Tadeusz
JP - opinia (1) Super serwis ekspresowa naprawa, przystępne ceny, fachowe doradztwo i miła... JP Vilk - opinia (1) Odradzam korzystanie z tego serwisu ! Bardzo niepoważne podejście do klienta.... Vilk Karolina - opinia (1) Jakość obsługi zdecydowanie ponad standard. Zwykle trafiamy w ręce serwisów w... Karolina greg - opinia (1) Sprawnie odzyskali dane z dysku, czego zwykły serwis nie mógl ogarnąć. greg Tomek - opinia (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Dzisiaj przyszedłem do Dobrego... Tomek Maciej - opinia (1) Polecam Rzetelna i solidna obsługa sprzętu w rozsądnych cenach. Maciej Joanna - opinia (1) Dane odzyskane :-D Bardzo sympatyczna obsługa. Pan wszystko mi wytłumaczył.... Joanna Meg - opinia (1) Szybkość i precyzja to jest Waluta tego biznesu! Wszystko naprawione i... Meg MR - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z klientem, pełne zaangażowanie w powierzone zdanie.... MR Adam - opinia (1) Szybko, profesjonalnie i w przystępnej cenie. Polecam i z pewnością wrócę w... Adam Rafał - opinia (1) Świetny serwis, miła obsługa - Polecam! Rafał kodi - opinia (1) najlepszy serwis w miescie, specjalnie worzę tutaj komputery aż z gdańska,... kodi Paweł - opinia (1) Bardzo sprawne , profesjonalne wydobycie danych z ciężko uszkodzonego dysku Paweł kamil - opinia (1) Drugi raz oddaje coś do tego serwisu z czystym sumieniem profesjonalizm -... kamil Damian - opinia (1) Badziewie. Wymienili mi dysk za 400 zł a w sklepie o takich parametrach... Damian Marek - opinia (1) Super miejsce, super ludzie, super naprawa. Marek Marysia - opinia (1) Wszystko super! Dane z zepsutego dysku odzyskałam w 2 dni. Marysia