Renata - opinia (1) Pan Adrian bardzo życzliwie i wyrozumiale traktuje klienta, profesjonalnie... Renata OPHISpln - opinia (1) Ten Pan poradzi i zadziała w każdej ekstremalnej sytuacji, może ocena jest... OPHISpln Daria - opinia (1) Dla mnie zdecydowanie jeden z najlepszych serwisów w Gdańsku. Bywałam już tu... Daria
Joanna - opinia (1) Do Mekintosza trafiłam z polecenia kolegi kilka lat temu i korzystam zawsze... Joanna helmut - opinia (1) Fajni goście. Fajna oferta. Polecam helmut Natalia - opinia (1) Profesjonalna obsługa i szybka naprawa. Miałam problem z zalanym laptopem,... Natalia Leszek Macioszczyk - opinia (1) Solidna firma wykonuje profesionalnie uslugi i w terminie polecam Leszek Macioszczyk Andrzej - opinia (1) Korzystałem z usługi serwisowej kilkakrotnie (naprawa i konserwacja laptopów... Andrzej Piotr - opinia (1) polecam............................................ Piotr Mary - opinia (1) Odzyskali dane z dysku za połowę ceny z innych serwisów. Do tego miło i bez... Mary zbig - opinia (1) W odróżnieniu od wielu serwisów komputerowych znają się na odzyskiwaniu danych. zbig Jerzy Miąskowski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez tą firmę. Życzliwa obsługa,... Jerzy Miąskowski Anna - opinia (1) Poszukiwałam serwisu, który zainstalowałby mojej mamie niezbędne... Anna Piotr - opinia (1) Szybka i sprawna pomoc, miła i kompetentna obsługa. Serdecznie polecam Serwis Piotr waszka - opinia (1) W domu nie dało się odczytać karty pamięci. Zdjęcia z wakacji uratowane :-) waszka K - opinia (1) Bardzo miła ekipa. Problem rozwiązany K Beti - opinia (1) Enter Serwis uratował moje ważne pliki i przy okazji wyczyścił komputer.... Beti zofia - opinia (1) Miło, sprawnie, profesjonalnie. Znają sie na rzeczy. Polecam zofia Krzysiek - opinia (2) Właśnie odebrałem swój laptop po wymianie klawiatury szybko i profesjonalnie... Krzysiek Mirosław - opinia (1) Mogę z całą odpowiedzialnością potwierdzić doskonałe opinie Dobrego Serwisu,... Mirosław