John. - opinia (1) Tragedia. Zero kontaktu z klientem .Zbywanie przekładanie terminów naprawy. John. Kamila - opinia (1) Panowie poważnie podchodzą do swoich obowiązków i są przy tym mili. Naprawa... Kamila Grazyna - opinia (1) Bardzo kompetentny, uprzejmy i niezwodny fachowiec. Polecam gorąco. Grazyna
Kris - opinia (1) Ekspresowa naprawa laptopa. Rano zaniosłem, w południe odebrałem. Naprawdę... Kris Katarzyna Fijal - opinia (1) Przy okazji obecnej akcji uczenia on-line musialam zregenerowac komputer. Pan... Katarzyna Fijal Karol - opinia (1) Szybka i trafna diagnostyka mojego laptopa, a przy tym bez dodatkowych... Karol Dorota - opinia (1) Odzyskane dane z uśpionego sprzętu. 100% profesjonalna obsługa! Dziękuję i... Dorota Krzysiek - opinia (2) Firma, która można polecić w 100%. W dniu dzisiejszym po awarii laptopa i... Krzysiek Piotr - opinia (2) Na początku miałem pewne obawy wynikające chyba z przyzwyczajeń, że serwisy... Piotr Wanda Zalewska - opinia (1) Pan Aleksander bardzo szybko i trafnie zdiagnozował przyczynę moich kłopotów... Wanda Zalewska Piotr - opinia (1) Mialem wymieniany ekran w MacBooku pro - bardzo fajna obsługa , szybko i... Piotr Karolina - opinia (1) Przemiła i profesjonalna współpraca. Szybki kontakt zarówno telefoniczny jak... Karolina 100% zadowolenia (2) Obsługa fachowa i bardzo sprawna. Bardzo dobry kontakt z klientem. Potrzebny... Justyna Paweł - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, cierpliwie i rzeczowo tłumaczą diagnozę,... Paweł monika - opinia (1) Normalnie nie pisze opinii, ale w tym przypadku musze. Poszedl "niezawodny"... monika Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam serwis! Obsluga profesjonalna, rzetelna, szybka a cena... Justyna Mariola - opinia (1) Jak najbardziej serwis godny polecenia. Diagnoza usterki bezpłatna. Świetny... Mariola Filip - opinia (1) Mój laptop wrócił z naprawy i jestem bardzo zadowolony. Wymieniono mi ekran... Filip Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam usługi Retesly. Szybka i fachowa pomoc, do tego bardzo miła... Katarzyna Karol - opinia (1) Firmę HEX znalazłem w internecie. Chciałem koniecznie odzyskać zdjęcia. Pan... Karol