kowalski - opinia (1) Miło i profesjonalnie . Polecam kowalski Marta - opinia (1) Polecam usługi w tym serwisie!!! szybko wykryta usterka, równie szybko... Marta Polecam (2) Fachowa naprawa i uczciwe ceny. Ciężko było znaleźć solidny serwis... Ignacy
Justyna - opinia (1) W bardzo dobrej cenie został mi naprawiony laptop i to w naprawdę krótkim... Justyna Polecam (1) Profesjonalnie i szybko - polecam! Wymieniałam dysk HDD na SSD, zawartość... Julia Pomoc (1) Polecam#super pomoc# fachowa i szybka naprawa . Rysiu Wow (1) Najlepszy serwis na świecie. Byłem juz w wielu, ale ogrom wiedzy i... Krystian Świetne podejście do klienta i błyskawiczna ekspertyzo-naprawa (1) Nigdy więcej innych serwisów po marketach - szybko rzetelnie i przystępnie.... m. Nie polecam (1) Problem zaczyna się kiedy coś jest nie tak, nie odbierają telefonu, nie... Asus Porządna rzetelna firma (1) Panowie ze SpecLab to naprawdę specjaliści, którzy nie próbują na kliencie... Zadowolony klient Mateusz - opinia (1) Gorąco polecam! Panowie rozwiążą każdy problem! Mateusz Najlepszy sklep z częściami w okolicy (1) Zawsze tam kupuje części na potrzeby własnych napraw. Prawie wszystko maja na... informatyk Super (1) Szybka i profesjonalna usługa. john90 Specjalistyczne odzyskiwanie danych (1) Genialne! Pan Łukasz jest fenomenalny! To nie tylko wiedza, sprzęt, kultura... Halina Wątróbska, prof. UG Lokalny - opinia (1) Szybko i skutecznie. Ceny akceptowanlne. Polecam Lokalny polecam (1) Podczas porannego użytkowania laptopa i to jeszcze w święto - wylała mi się... Ola KK - opinia (1) Polecam, profesjonalny serwis poradzili se z moim hp. KK Polecam (1) Korzystałam z usług firmy LAPIK i P. Piotra w maju/ lipcu 2019 i oceniam... Ola rewelacja!! (1) rewelacja! Przemili Panowie działają bardzo szybko, profesjonalnie i przede... Dorota Szmyt Pan Bartek, to prawdziwy Magik ;-) (1) Wszystko czego się dotknie...zamienia w złoto ;-)) Czego dokonał z moimi... Anna