Polecam serwis PC komputer (2) Wspaniały serwis. Doskonała znajomość elektroniki i oprogramowania... Ryszard W. Czyszczenia i konserwacja laptopa (1) Bardzo polecam, usługa wykonana bardzo dobrze i szybko (dosłownie w godzinę)... Aleksandra Serwis godny polecenia (1) Obsługa jest miła i uczynna. Serwisant nie dość, że wymienił dysk w ramach... Edyta
Rzetelność przez wielkie R (1) Bardzo rzetelne i kompetentne podejście. Po wykryciu usterki innej niż... Michał S Polecam (1) Szczerze polecam. Dwa lata temu fachowa naprawa ultrabook-a Samsung... J Lenovo Yoga 900 (1) Naprawa szybka, sprawna i co najważniejsze skuteczna. Bardzo dobra... marek m. polecam serdecznie wszystkim, którym padły pudła (1) laptop ucierpiał w bagażniku podczas kolizji drogowej. Padła matryca oraz... Krzysztof Rewelacja !!! (1) Bardzo polecam. Facet wie co robi. Padł mi dysk informatycy w firmie polecili... Pro-Sport Bardzo Dziękuje (1) Widać że macie wykwalifikowany personel, dziękuję za profesjonalne podejście... Alicja wiedzą co robią (1) Wspaniała obsługa kompetentnych Panów z serwisu, których wiedza bije na głowę... Grażyna Polecam (1) Polecam serwis każdemu, kto usłyszał, że problem jest nienaprawialny... Agata Firma godna polecenia! (1) Do firmy "HEX Serwis" trafiłem z dwoma dyskami zewnętrznymi które spadły mi w... Zadowolony klient naprawa laptopa (1) Polecam serwis - zgodnie z nazwą dobry :) Obsługa sympatyczna i kompetentna.... M ossauer (1) Do p.Łukasza zgłosiłem się z walniętym dyskiem twardym - pliki z tłumaczeń z... ossauer Najlepszy serwis, jaki odwiedziłam i będę polecać bez żadnych wątpliwości! (1) Najlepszy serwis, jaki odwiedziłam i będę polecać bez żadnych wątpliwości!... Basia Świetny serwis.Mogę polecić z całego serca. (1) Świetny serwis. Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa. Mogę polecić z... Maciek polecam (1) Miła, kompetentna obsługa, super ! klient odzyskanie danych (1) Firmę HEX znalazłam sama, kiedy dałam sobie ostatnią szansę próby odzyskania... meg super (1) super, szybko i skutecznie, komputer po wymianie zawiasów znów jest do użytku marryluu90 super (1) super, szybko i skutecznie, komputer po wymianie zawiasów znów jest do użytku marryluu90