Fachowa pomoc (1) Panowie z PCALL to prawdziwi fachowcy. Gdy autoryzowany serwis rozkładał... Rafał Szczerze polecam (1) Naprawdę szczerze polecam. Miałem problem ze służbowym laptopem,... Zygmunt Naprawa Laptopa (1) Szybka diagnoza i naprawa poprzez wymianę układu graficznego. Na drugi dzień... max
Szybki serwis z doświadczeniem (1) Szybki serwis z ogromnym doświadczeniem. Zaniosłem laptopa z usterką rano ,... Marek Polecam (1) Serwis profesjonalny i terminowy. Marta Cooler solidny serwis (1) Od wielu lat korzystam z uslug Cooler System zdarzaly sie nawet sytuacje tzw.... Beata super (1) Wszystko szybko i sprawnie, rzeczowo i konkretnie, świetny i miły kontakt z... Mag Genialne! (1) Pan Michal z serwisu ratuje mnie i mojego kolejnego Mac'a po raz kolejny.... Agnieszka Wymiana ekranu dotykowego w laptopie (1) Profesjonalna obsługa cały czas w kontakcie z klientem. Wszystko działa bez... Jakub Polecam (1) Polecam wszystkim usługi SERWISKOMPUTEROWYGDANSK.PL . Szybka i łatwa... Maria Zdecydowanie polecam!!! (1) Same najwyższe noty, no bo jak inaczej ocenić usługę zrealizowaną w 30 min... Artur Odzyskane dane (1) Sprawna, miła, fachowa obsługa. W ciągu doby udało się odzyskać cały utracony... Dorian Polecam (1) Profesjonalne podejście do problemu. Bodajże jedyna firma w województwie... aba1991 Bardzo dobry serwis (1) Bardzo dobry serwis, przemiła i bardzo fachowa obsługa Przyjechaliśmy aż z... Bogus Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Panowie z cierpliwością odpowiadają na pytania... Agata Serwis na Jasieniu (2) Szybka diagnoza - po pierwszym dniu dostałam informację o rodzaju uszkodzenia... Marta Szecherezada (1) Polecam usługi Pana Michała. Człowiek o wysokiej kulturze osobistej, dbający... Mariola Olejniczak Opinia (1) Świetny serwis, obsługa na wysokim poziomie i atrakcyjne ceny. Jeśli szukacie... Kamil Polecam (1) Serwis na wysokim poziomie. Podejście do klienta i wyrozumiałość-... Marta Naprawa (1) Szybko, profesjonalnie, rzeczowo, konkretnie, rzetelnie. Zarówno diagnoza,... Piotr