Polecam (1) Super kontakt oraz rzetelność p. Kamila. Odbiera, oddzwania i wszystko jest... Daniel Polecam (2) Jako jedyni mieli na miejscu i mogli wymienić tego samego dnia gniazdo... Kriss Polecam (1) Interwencja szybka, skuteczna i w przystępnej cenie. Wszystkie dane z... DM
Świetna obsługa (1) Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, terminy bardzo przystępne, przyjazna... Kobieta polecam (1) Bardzo szybki i przyjemny kontakt, rzeczowo wytłumaczona sprawa. Obsługa na... Dorota Zadowolony klient (1) Fachowe doradztwo i profesjonalna obsługa. Bardzo polecam. Łukasz POLECAM W 100 (1) Super gosciu,przyjezdza na czas ,szybka i fachowa interwencja Mariusz Odzyskiwanie danych (1) Gorąco polecam Państwu - Dobry Serwis Gdynia. Miałem problem z pendrivem z... Piotr z Gdyni Polecam! (1) Zdecydowanie polecam Serwis Komputerowy Gdańsk - szybka i profesjonalna... B Serdecznie polecam! (1) Prawdziwi fachowcy! W kilka minut spowodowali, że mój iPhone odzyskał dźwięki... AA Naprawy laptopów (1) Korzystałam już kilkukrotnie z usług firmy SpecLab naprawiając komputery,... Interland polecam!!!!!!!! (1) Firma jest super. Kompetentni Panowie pomagają w każdym problemie dotyczącym... Bożenka Rzetelna obsługa (1) Panowie są rzetelni, działają szybko i profesjonalnie. Nie jest drogo w... Edyta Outsourcing IT (2) ZEVER IT Solution od 2011 jest sprawdzonym opiekunem naszego systemu... Agencja Pośrednictwa Pracy NordW Świetny wykonawca (1) Utworzenie strony internetowej z pocztą email zajęło kilka dni. Firma godna... Łukasz Bardzo dobry serwis (1) Serwis mogę każdemu gorąco polecić. Znają się na rzeczy, notebooka naprawili... A. Warczewski Najlepszy serwis (1) Bardzo mi pomogli, naprawili laptopa, który został spisany na starty przez... Hann Super (1) Bardzo polecam. Serwis się w 100% sprawdził. Laptop naprawiony, działa... Anka Polecam każdemu (1) Bardzo polecam. Serwis świetny! Działają szybko, fajny kontakt z nimi. Jezeli... Martyna polecam - szybko, rzeczowo i ceny przystępne (1) Przyszedłem z laptopem do diagnozy - problem grafiki. Diagnoza wykonana w... Piotr