Naprawa (1) Szybko, profesjonalnie, rzeczowo, konkretnie, rzetelnie. Zarówno diagnoza,... Piotr Serwis (1) Porządny serwis komputerowy. Uczciwy, co się liczy w tej branży. Jeżeli sie... Rafał Obsługa klienta na najwyższym poziomie. (1) Obsługa klienta na najwyższym poziomie, profesjonalny zespół serwisowy i... Adam Rybak
Laptop - format (2) Polecam bardzo ten serwis. Oddałam laptop na format , przy okazji... Kasia Niemożliwe robią od ręki a na cuda trzeba trochę poczekać :) (1) Bardzo kulturalna i cierpliwa obsługa odpowiadająca na wszystkie nawet... Elżbieta Marcin - opinia (2) Chyba firma zakończyła działalność, bo tel.kom. milczy i 3 razy odbiłem się... Marcin Polecam (1) Polecam ,szybko ,rzetelnie,dojazd do klienta Agnieszka Fajny serwis (1) Mój komputer został naprawiony szybko, a co najważniejsze porządnie. Śmiało... Michał Bardzo zadowolony klient (1) Fachowo i profesjonalnie. Dysk po upadku, dane odzyskanie w całości. Cena... AT Awaria Laptopa (1) Wymiana dysku, klawiatury i instalacja systemu -szybka usługa w rozsądnej... Darek Przegląd komputera pod kątem oprogramowania , Pełna konsrwacja komputera (1) Miła i profesjonalna obsługa. Fachowa pomoc i doradztwo w zakresie obsługi... neoplanik Szybko i sprawnie (1) Potrzebowałam pomocy przy komputerze stacjonarnym. Przyjechali na miejsce,... Tymonka Polecam : (1) Super pomoc. Mój komputer padł, pan Michał przyjechał, zdiagnozował,... Anna Serdecznie polecam! (1) Mój laptop znajduje się w dobrych rękach, bieżąca koacerwacja, naprawy -... Grażyna Uratowali moje słuchawki, których nikt nie chciał naprawić! (1) Żaden inny serwis RTV nie chciał podjąć się naprawy moich słuchawek, odmówił... Urszula Elias Polecam (1) Laptop naprawiony bardzo szybko. Magda Bardzo zadowolona (1) Szybko,rzeczowo,kompetentnie zaopiekowano się moim ukochanym laptopem remont... Kasia Gorąco polecam! (1) Z czystym sumieniem i z uśmiechem na twarzy polecam fantastycznego... Marta Polecam bez cienia wątpliwości! (1) Fantastyczna obsługa, doskonała jakość, niezwykle szybko wykonane zlecenie.... Aleksandra S. Serwis komputerowy (1) Bardzo miła ,rzetelna i profesjonalna obsługa. Szczerze polecam. GRAP Andrzej Grabowski