Polecam (1) Wymiana gniazda zasilania na płycie głównej + czyszczenie komputera +... Karol Polecam (1) Wymiana gniazda zasilania na płycie głównej + czyszczenie komputera +... Karol Odzyskiwanie danych - bardzo polecam! (1) Polecam wszystkim - bardzo profesjonalnie. Sytuacja wydała się beznadziejna,... Agnieszka
Opinia naprawy laptopa-Tomasz S. (1) Wszystko b. OK. jakość obsługi, terminowość, słowność, wysoka fachowość i... Tomasz S. Pełna profeska :) (1) Mój laptop miał dwa problemy - mulił i miał uszkodzony monitor. Oddałem go... fran Gorąco polecam (1) Najlepszy serwis. szybko, profesjonalnie i uczciwie. Świetna obsługa. Naprawa... Bardzo zadowolona klientka Polecam z czystym sumieniem (1) Profesjonalna obsługa i bezproblemowy kontakt z Panem Kamilem. Jeśli szukacie... Natalia Polecam! (2) Korzystałem z tego serwisu kilka razy i zawsze byłem zadowolony, było na czas... Olek Naprawialem tam tablet Lenovo - bardzo polecam (1) Tablet przestal dzialac po upadku. Serwis przeprowadzil najpierw wstepna... Kacper polecam (1) Szybko i skutecznie. Polecam. Adam polecam (1) Profesjonalnie, szybko i ceny przystępne. Paweł Odzyskałem dane (1) Gorąco polecam tą firmę za fachową i miłą obsługę klienta. Dodatkowo dostałem... Daniel Polecam (1) Dobry serwis, przystępne ceny, szybki czas realizacji i miła obsługa Daria Pełen profesjonalizm (1) Przyszedłem z zepsutym dyskiem, Pana Łukasz zajął się nim natychmiast,... Grzegorz K. Świetne usługi. (1) Wielokrotnie korzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Mat Polecam serwis (1) Serwis rzetelnie i szybko wywiązał się ze swojego zadania. Dysk został... Renata Lewandowska Rewelacja : ) (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Pomimo, że element wymieniany wcześniej... BB polecam (1) sprawnie, szybko i skutecznie Kamil Profesjonalna obsługa! (1) Usługa wykonana wzorcowo, mimo nietypowej naprawy. Dostępność części nigdzie... Michalł Opinia (1) Bardzo dobry fachowiec, wspaniały nauczyciel spraw komputerowych,genialne... Tomek