Polecam! (1) Serdecznie polecam SpecLab - już nie raz odratowali mojego laptopa. Zawsze... Agata S M.Dylik - opinia (1) Bardzo profesjonalny serwis. Polecam korzystanie z usług. M.Dylik Opinia firmy SpecLab z Gdyni (1) Witam, mam 60 lat i od 40 lat prowadzę działalność gospodarczą, w której... Krzysztof F.
Piotr Kłyszyński - opinia (1) Do serwisu nie mam żadnych zarzutów. Naprawiłem u nich 2 lub 3 komputery i za... Piotr Kłyszyński Wit - opinia (1) Szybko I sprawnie. Kontakt odpowiedni wraz z pełnà informacja o usłudze. Wit 6 (1) Miła obsługa, sprawna naprawa i przystępna cena. Paulina ogolnie b.dobra (1) obsluga dobra, jakość usług,czas realizacji i cena dobra klijent Profesjonalna firma (1) Usługi firmy na najwyższym poziomie! Wystarczy podać zarys projektu, a Pan... Gdynia nie polecam !!! (3) Odradzam korzystanie z usług Pana Piotra Wenty z firmy Lapik. Opisuję tą... Sławek super (1) Jestem zadowolony na 100%, polecam. Gustaw Polecam (1) Jestem zadowolony w 100%, mogę polecić. Gustaw XYZ - opinia (1) Bardzo miły Pan, szybki czas realizacji usługi, pełen profesjonalizm. Polecam... XYZ Niezastąpieni! (1) Jak popsułem telefon polecił mi serwis znajomy i nie zawiodłem się, tam gdzie... Tomasz Super! (1) Jedyny serwis w Trójmieście, który podjął się naprawy płyty głównej zamiast... Paulina Polecam (1) Bardzo szybko, sprawnie , laptop działa, polecam Karina Polecam kazdemu kto ma kłopot z utraconymi danymi. (1) Pan Łukasz poradził sobie z uszkodzonym dyskiem SSD po tym jak inna znana... Tomasz P. Miło, profesjonalnie i bardzo szybko (1) Polecam! W czwartek przyjechałam z laptopem do naprawy, następnego dnia był... Joanna Profesjonalizm i wysoka jakość obsługi (1) Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa. Usługa przeprowadzona szybko i... Ryszard odzyskanie danych z uszkodzonego dysku (1) Mogę tylko potwierdzić to wszystko, co można przeczytać w dotychczasowych... Roman Królak Bardzo solidny serwis (1) Oddałem laptop z rozsypaną obudową, wyłamanymi zawiasami, popękaną obudową,... Karol