Laptop konserwacja (1) Pełen profesjonalizm laptop po wizycie w serwisie speclab dostał drugie życie... Monika ok (1) ps4 do odbioru po 4-5 dniach, wszytsko działa tak, jak powinno. jestem jak... Małek Serwis na 5 (1) Polecam jak najbardziej, serwis spełnił wszystkie moje oczekiwania. Szybka... Milena
Polecam, szybko, fachowo, solidnie. (1) Laptop dla którego w innych serwisach nie dawano już szans, w tym serwisie... Mariusz M. Diagnoza (1) Kolejny raz korzystałam z usług serwisu i po raz kolejny obsługa, serwis i... Marcin super serwis (1) Bardzo polecam! Spełnili moje oczekiwania. Sprawna pomoc, szybka naprawa... arek tanio i solidnie (1) bardzo polecam, serwis naprawdę wart uwagi. mają niskie ceny i faktycznie... zyzk super (1) polecam, błyskawiczna pomoc, wszystko znów działa. ceny niskie. obsługa... carlos Polecam (1) Problem został rozwiązany szybko.Szybka diagnoza. Będę na pewno polecać. Sylwia Naprawa laptopa (1) Szybki czas realizacji naprawy oraz profesjonalne podejście. Szczerze polecam! Janusz szybka naprawa, polecam (1) szybka naprawa xboxa, dzieci bardzo zadowolone, ja tez, czego chcieć wiecej?... tomek Polecam! (1) świetny, profesjonalny serwis. Bardzo pomocni, profesjonalni, szybko... Karol Serwis godny polecenia! (1) Witam, chciałem bardzo polecić ten serwis. Świetny kontakt, realizacja... Michał wszystko ok (1) serwis naprawde bardzo dobry, naprawiali mi laptopa w sierpniu, ktory inny... grzes Rozwiązują problemy niedorozwiązania (1) Wszystko ok, fachowo i rzeczowo, opłata za usługę w przystępnej cenie.... Paulina Sprawnie i szybko (1) Serwis sprawnie i szybko uporał się z problemami mojej karty graficznej. Znów... HG Bardzo dobry serwis (1) Szczerze polecam, serwis spisał się znakomicie. Inny serwis stwierdził, ze... Kamila Serwis godny polecenia (1) Szybka realizacja naprawy,nie wygórowane ceny,miła obsługa,fachowa pomoc... Wojciech Rzetelne podejście (1) Problem z biosem - restart - koszt porady zero. Skuteczność 100% Polecam Mirek Mirek (1) Miła obsługa, szybko, sprawnie - bez zastrzeżeń. Polecam Mirosław Flejszar