Profesjonalna firma (1) Firma solidna , miła profesjonalna obsługa . Sprzęt naprawiony w krótkim... Monika Popsuty telefon (1) Pragnę przestrzec każdego właściciela telefonu Sony by nie oddawał swojego... Piotr Steve sie usmiecha z nieba;-) (1) Gdyby ten serwis był głównym serwisem Appla to wartość marki byłaby podwójna.... Maciej Kostecki
Profesjonalna usługa – naprawa laptopa (1) Serwis godny polecenia, dojazd do klienta, właściwa diagnoza, krótki czas... Hipolit Janusze biznesow!!! (1) Obsluga na poziomie pań z mięsnego z lat 80tych. Odebrac tele dla panów w... Wojtek Szybka naprawa i miła obsługa (1) Mój telefon już na drugi dzień był gotowy. Naprawa została wykonana rzetelnie... Tomek Profesjonalizm i elegancja. (1) Bardzo mila i szybka obsluga, z przyjemnosciá bede tam wracac, pozdrawiam. Krystyna Korzonek-Radziwill Naprawa telefonu (1) Bardzo szybka,sprawna obsługa i dotego jeszcze miła. Telefon został... Anka Ekspresowa i dokładna naprawa (1) Około miesiąca temu oddawałem telefon (LG G4) na wymianę wyświetlacza,... Maciej POLECAM WSZYSTKIM (1) Brawo Fachowcy w każdym calu. Bogdan Profesjonalnie i szybko. (1) Panowie znają się na tym co robią. Piotr Rewelacja - profesjonalizm przez duże P (1) Chciałem podzielić się opinią na temat serwisu Mekintosz z siedzibą w Gdańsku... Maciej Polecam (1) Wszystko szybko i sprawnie a do tego w przystępnej cenie. Panowie w 2 dni... Nika NAJLEPSZY SERWIS W GDANSKU!!! (1) Sprawnie i szybko naprawili mi iPhone, jestem bardzo zadowolona!!!! Wiki Najlepszy serwis!!! (1) Obsługa z prędkością światła i pełen profesjonalizm. Zanosiłem komputer do... kos POLECAM (1) Polecam, Pan Kamil to profesjonalista! a do tego miły i sympatyczny człowiek.... Anna Polecam!!! (1) Oddałam do naprawy nieco podstarzałego Lenovo, który po powrocie z naprawy... Ewa 10/10 - najlepszy serwis (1) Jak najbardziej polecam. Cezary Wystrzegać się! (1) Wystrzegać się! Konsola ostatecznie wróciła niesprawna!!! serwis bardzo nie... Krzysztof Kitowski Grzegorz , Wieleń (1) Jestem bardzo zadowolony z odzysku danych. Cena również mnie mile zaskoczyła.... Grzegorz