Pełna profeska! (1) Nic dodać, nic ująć - absolutnie super serwis! Powiedziałabym nieszczerze,... Milena88 miło, szybko, sprawnie (2) Serdecznie polecam wszystkim ten punkt naprawy - zachęcona opiniami na... K. bardzo polecam (1) szybko i solidnie pomogli mi w oprogramowaniu. Bardzo polecam. Daniel
Rewelacja (1) Dziś ponownie skorzystałam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Pan... magdalith Zalany Dell (1) Serwis polecił mi kolega. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej naprawy mojego... Michał Osiński Stanowczo odradzam! (1) Stanowczo odradzam kontakt z tą firmą. Zakupiłem u nich na allegro... Jakub Zszokowany obsługą, słaby kontakt (2) Witam, dysk oddawałem 2 razy, gdy odebrałem go po raz pierwszy nie mogłem go... Maciej Polecam profesjonalna obsługa oraz olbrzymia wiedza (1) Oddałem do naprawy iPhona 7 po zalaniu serwis po wyczyszczeniu stwierdzil... Józef Super zadowolona! (1) Dziękuję za szybkie usunięcie usterki, bo byłam w czarnej rozpaczy. W innych... Julia Szybki i profesjonalny serwis (1) Bardzo szybka i skuteczna diagnoza usterki, do tego z dojazdem do klienta i w... Kazimierz Wspaniały serwis, idealna obsługa (1) Na moim mac'u postanowiłem zainstalować windowsa 10. Pan Piotr w mgnieniu oka... Janusz Pawulon Wymiana karty grafiki (1) Wymieniali mi grafikę w laptopie. Korzystam już z od października i komputer... Piotr Cierocki Polecam (1) Z serwisem systematycznie współpracuję od trzech lat - prowadzę sklep... Włodzimierz Dobry serwis w dobrej cenie (1) Idealne miejsce by naprawić komputer czy też laptopa. Szybko się zajęli moim... Iwo SUPER (1) Szybka diagnoza i naprawa. Profesjonalnie i z dojazdem :) No i przede... Kaja Najlepszy serwis na świecie! (1) Polecam serwis komputerów MEKINTOSZ. W pełni profesjonalna obsługa, naprawa... Michał NIE POLECAM! (2) Zasugerowana dobrymi ocenami na tym portalu skłoniłam się oddać swojego... Agnieszka Fachowo i szybko. (1) Nie dość, że czas realizacji jest zaskakująco szybki to jestem bardzo... bellavam W końcu najlepszy serwis Apple w Trójmieście! (1) Fajnie że w końcu się otwieracie u nas w trójmieście. Korzystałem z serwisu w... Krzysztof Salata wysoka ocena jak najbardziej uzasadniona (1) Wysokie noty podyktowane są odpowiedzialnym i rzetelnym podejściem do... Robert