Komputer załatwiany w serwisie Noveria (1) Kupiłem u was komputer dwa tygodnie temu. Super sprzęt! polecam firmę! Sebastian Mirchel Beznadzieja (1) Przez tydzien facet kombinował i nie potrafił zdoagnozować prostej awarii .... Kuba Polecam (1) Szybka diagnoza, bardzo dobry kontakt z klientem, szacowanie kosztu naprawy... Mariusz
Bardzo dobry, rzetelny serwis :) (1) Kontakt super, widać zaangażowanie ze strony chłopaków, skoro nawet ja... Natalia Polecam serwis (1) Bardzo dobry i uczciwy serwis. Polecam Marta J. Profesjonalizm w każdym calu (1) Nareszcie serwis z prawdziwego zdarzenia gdzie znają się na wszystkim. Już... witlek Zakupy (1) Serdecznie dziękuje za dobranie dobrego etui oraz zamontowanie szkła na... Sebastian Szybko, skutecznie i w przystepnej cenie (1) Błyskawiczna reanimacja komputera w stanie agonalnym. Fachowo, w przystępnej... Sylwia Da się dogadać.... (1) Młody robił wrażenie "ciężkiego" w kontaktach z klientem, ale ze starszym... Jacek Najlepsi (1) Ile to ja się naszukałem, żeby znaleźć dobry serwis Xbox w Trójmieście. A to... Mirek Nie polecam (1) Pan zabrał się za rzecz, której nie potrafił podołać, mianowicie zawiasy, za... Maciej Szybko profesjonalna obsługa! (1) Laptop to u moje miejsce pracy. Wykonuje różne prace zdalnie i nie wyobrażam... Maniak łyżka dziegciu (1) No niestety więcej mnie tam nie zobaczą- nie poradzili sobie komputer... lolo Polecam serdecznie! (1) Dzwoniłam do 3 serwisów komputerowych przed znalezieniem tej firmy, wszyscy... Ilona porażka (1) ten serwis to jakaś porażka, omijajcie go szerokom łukiem. W grudniu tuż... ja Najlepsi (1) Polecam tą firmę ,konkretni i wiedzą co robią. Anna Padł dysk (1) padł mi dysk., Miałam na nim 3/4 magisterki! Nie dosć, że komputer naprawili... Elenala Laptop ASUS uratowany przez SpecLab (1) Uratowali laptopa dzięki cierpliwości i zaangażowaniu. Było mikropęknięcie na... Rafał Polecam (1) Diagnoza i naprawa laptopa - jak należy. Czas realizacji wydłużony ze względu... Bartek Lapek (1) Korzystałem z usług już kilkukrotnie i za każdym razem to samo, czyli miło,... Szym