Błąd systemu (1) Bardzo szybka i solidna usługa. Komputer na drugi dzień był do odbioru.... Magda J. ocena firmy (1) Naprawy bardzo wszechstronne,wykonene solidnie,profesjonalnie.Usługa szybka.... Mirosław Łopaciński Niesamowita wiedza (1) Znam się dosyć dobrze na komputerach ale z jedną rzeczą walczyłem 3 dni bez... Marek
Wyjątkowo profesjonalny i szybki serwis (1) Usługa obejmowała reinstalację systemu Windows 10 z poziomy Windows 7 Pro -... Lech Uratowane dane (1) Polecam serwis! Panowie uratowali mi dane z dysku domowego komputera. W... Kuba super zadowolona,profesjonalne uslugi (1) pelen profesjonalizm,szybko,sprawnie i tanio a przy tym przesympatyczna osoba... Ania polecam (1) Co prawda trwało to ponad tydzień, ale naprawili mojego Asusa za 140zł w... Bartosz nie polecam!!! (1) Oddałam do naprawy telefon z pękniętym ekranem, wybrałam ten serwis ponieważ... niezadowolona.. Polecam (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie, widać, że facet lubi to co robi. Usterka... edek super profesjonalna szybka obsługa (1) super profesjonalna szybka obsługa, wiecej takich ludzi w kraju a bedzie żyło... Piotru POLECAM! (1) Nie dziwię się, że Panowie mają same pozytywne opinie. Bardzo miło, szybko i... OLA POLECAM!!! (1) Szybko! Profesjonalnie! Mega tanio! I do tego przemiła obsługa! Polecam... mikely.28 paranoja (1) co za serwis kicha tata apleks (1) tylko takie cos potrafia dziecka z przedszkola by to wymieniło on brak wifi (1) Już podczas rozmowy telefonicznej Pan Robert rozpoznał problem, a naprawa... Ola Sz. Bardzo polecam (1) Naprawa obudowy ultrabooka Samsung - oderwana klapa Naprawa była trudna i... m Bardzo polecam, wysoka kultura i jakość usług (1) Skorzystałem z serwisu, jestem bardzo zadowolony. Zaskakująco miła i rzetelna... Tomasz N. Polecam (1) Serwis zainteresował się moim problemem, usluga mimo natłoku pracy, jak mnie... Aleksandra zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona i z... zadowolona klientka Naprawa Laptopa - uszkodzony układ zasilania (1) Laptop nie ładował, nie włączał się zero reakcji. Po naprawie komputer działa... Maciej Wdowczyk