Świetny serwis! (1) Polecałem i nadal będę polecał ten serwis każdemu. Po raz kolejny panowie... Tomasz Bach Polecam! (1) Dziękuję za fachową pomoc Panie Kamilu! Naprawa laptopa w niecały dzień,... Dariusz Polecam! (1) Szybko, fachowo i w przystępnej cenie. Krzysztof
Solidnie, szybko, pełny profesjonalizm. (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa obsługa, doradztwo i przystępne... Paweł Polecam Serwis (1) Super Serwis Komputerowy bardzo polecam szybko sprawnie i dobrze Staś najlepszy serwis w trojmiescie (1) Szybka i dobra obsluga, profesjonalnie i nie drogo. Panowie bardzo mili i... Grażyna Profesjonalny serwis (1) Porządna firma. Dostałem do nich wizytówkę od kolegi. Zgłosiłem im problem z... Kamil Cukrowski Polecam Serwis (1) Polecam serwis drLAPTOP za profesjonalizm i pomoc w usunięciu usterki.... Zadowolony Klient Serwis godny polecenia (1) Z pomocy serwisu korzystam od 2 lat. Za każdym razem wychodzę zadowolony.... Marcin Zdecydowanie polecam ! (1) Pani przyjmująca zgłoszenie 100% profesjonalnego podejścia do klienta - ze... Monika Zawsze poratują! (1) Po raz kolejny zostałam uratowana przez Pana Pawła. Polecam każdemu i oby... Iza Nie polecam (1) Panowie w serwisie zwodzili mnie przez 3 tygodnie, póki nie zdecydowałam się... Sandra Naprawa nr 3332 - wdzięczna klientka (1) Zdecydowanie polecam. Szybko zdiagnozowano problem, wycena naprawy... Kasia Szaniawska Wciąż najlepszy serwis konsol w Trójmieście (1) Czarodziej zmienił siedzibę (z Wrzeszcza po powodzi na Klinicznej przenieśli... Kleo Błąd systemu (1) Bardzo szybka i solidna usługa. Komputer na drugi dzień był do odbioru.... Magda J. ocena firmy (1) Naprawy bardzo wszechstronne,wykonene solidnie,profesjonalnie.Usługa szybka.... Mirosław Łopaciński Niesamowita wiedza (1) Znam się dosyć dobrze na komputerach ale z jedną rzeczą walczyłem 3 dni bez... Marek Wyjątkowo profesjonalny i szybki serwis (1) Usługa obejmowała reinstalację systemu Windows 10 z poziomy Windows 7 Pro -... Lech Uratowane dane (1) Polecam serwis! Panowie uratowali mi dane z dysku domowego komputera. W... Kuba super zadowolona,profesjonalne uslugi (1) pelen profesjonalizm,szybko,sprawnie i tanio a przy tym przesympatyczna osoba... Ania