dobrze, ale ekstremalnie drogo (1) Usługa dobrze zrobiona, dodatkowo pan gratis wyjął mi dysk przed przyjęciem... Michał Szybko i tani (1) Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa. Usterka wykryta i usunięta... Jerzy Czarodziej 😀 (1) Odzyskał dane które były nie do odzyskania dla dziesięciu innych... Kami
Super Ceny oraz Obsługa :) (1) Super ceny napraw oraz bardzo profesjonalna obsługa, naprawa udała się tego... Anna K. Komputer jak nowy! (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug dr laptopa. Przede wszystkim zależało mi na... Karolina Wszystko tak jak trzeba a nawet lepiej (1) Problem z moim PC polegał na tym, że po restarcie systemu monitor nie chciał... Marcin Taniej niż u konkurencji (1) Chłopaki dają naprawdę dobre ceny na sprzęt. Kupowałem 2 laptopy do firmy i... Wojtek Zdecydowanie polecam (1) Diagnoza wystawiona szybko i trafnie. Mój laptop ożył i pracuje bez... Krystyna Wolska profesjonalizm (1) dobra i solidna firma, którą mogę polecić, szybkie i profesjonalne podejście... Anna Nie polecam!! (2) Firma najgorszej jakości, nie potrafią nic zrobić. Mam zniszczoną kartę... Nope Fachowa obsługa (1) To, co najbardziej spodobało mi się w serwisie SpecLab, to życzliwość,... Edyta serwis na szóstkę (1) polecam każdemu:) szybki zwięzły kontakt, jasna informacja co do ceny -... Maja Naprawa laptopa (1) Profesjonalny serwis, szybka naprawa, sympatyczna obsługa!! POLECAM Edmund Czyszczenie laptopa (1) Profesjonalnie wykonana usługa w przystępnej cenie. Maciej Naprawa telefonu (1) Nie polecam. Obsługa owszem, miła. Ale telefon po zalaniu, który rzekomo... xyz Historia choroby wygląda następująco... (1) W laptopie ASUS X73SV doszło do uszkodzenia gniazda zasilania. W celu wymiany... MF Zakup laptopa (1) Kupiłem tu używanego laptopa. Nie dość, że sprawnie doradzili w wyborze, to... Jan Borecki Polecam (1) Zgłosiłam się do Panów ze SpecLab z uszkodzonym komputerem. Panowie w 1 dzień... Monika kompetencja, kultura osobista, szybki termin (1) Zdecydowanie polecam ten serwis, fachowość, szybka naprawa usterki laptopa... użytkownik Polecam tonery kolorowe (2) Zgadzam się z poprzednikami że jakość tonerów kolorowych jest bardzo dobra.... Kuba Natex