polecam (1) Miła obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Byłam bardzo miło... Kasia szybko i sprawnie (2) Dziękuję bardzo za pomoc z moim sprzętem ! Fachowe doradztwo i kontakt... A Nie warto (1) Przed kilkoma miesiącami oddałem do wymiany zniszczony ekran dotykowy. Po... Norbert
XXX (1) Szybko, tanio i dobrze. Jestem bardzo zadowolony ;) najlepszy serwis... Jacek solidnie i profesjonalnie (1) Widać, że ludzie znają się na swoim fachu. Nie opowiadają bajek jak w... Kacper Bardzo zadowolona klientka (2) Jestem bardzo zadowolona , przesympatyczny pan , bardzo sprawna ,... Bozena Kosior Ekspresowa naprawa zalanego MacBooka Pro (1) Wylałam wino na swojego MacBooka Pro. Nie wiedziałam co zrobić więc go... Edyta Naprawa laptopa - porażka. (1) Oddałem do naprawy laptopa wnosząc z góry opłatę za diagnostykę. Diagnoza... Krzysztof Polecam (1) Znajomość tematu i indywidualne podejscie do Klienta i jego oczekiwań to... Sylwester toshiba (1) Fachowiec mówi konkretnie i przede wszystkim po Polsku, a nie językiem IT... Marcin niestety, panowie polegli na cąłej lini (1) nie dość, ze nie naprawili mi koputera to jeszcze uszodzili obudowe. odradzam anonim Polecam, bardzo miła i konkretna obsługa i usługa (1) Nie ma co za dużo pisac tylko polecać Roman Nie polecam. (3) Wymieniali w kolorowej drukarce laserowej toner. Wprawdzie im się to udało i... Maciek Stały klient (1) Korzystam z usług serwisu już po raz trzeci. Dwa naprawione laptopy, a... Marek naprawa laptopa (1) szybko, sprawnie w przystepnej cenie viruuss Naprawa MSI GT72 Dominator (1) Panowie po prostu mnie zaskakują pełnym profesjonalizmem i podejściem do... Najbardziej zadowolony czlowiek Dell Alienware (1) Serwis wykonał prawidłowo naprawę mojego Della Alienware. Laptop jest na... Paweł opinia (1) Wspaniała obsługa, dobry kontakt. Polecam Aleksandra wnętrzności mojego laptopa (1) Panowie z Euro School są niezwykle kompetentni i szalenie mili! w czasie... Joanna Fajny serwis (1) Bardzo miła Pani przyjełą do naprawy mój telefon z zbitym wyświetlaczem.... Marzena