Skuteczni i solidni. Warto u nich naprawiać. (1) Witam, mam na imię Rafał, jestem właścicielem firmy projektującej systemy... Rafał J. Serwis inny niż wszystkie (1) Dzień przed wigilią zalałem laptopa herbatą i przestał się uruchamiać.... Jacek Najlepszy serwis komputerowy (1) Witam.Jak w tytule uważam,że jest to najlepszy serwis z jakim miałem do... Michał
POLECAM (1) wszystko szybko i sprawnie, na dodatek o polowe taniej niz u konkurencji 2... Izka Smasung (1) Najlepszy Servis jaki spotkalem w Gdańsku a mialem ich wiele.kontakt... Marcin szybko, dobrze, polecam (1) Dla mnie bomba. Krotki czas naprawy, dobra cena i kontakt. Będę wracac. Polecam wojtek Najlepszy! (1) Córce zepsuł się laptop. Szukaliśmy w internecie serwisu i zachęceni... Asia i Tomek Wystarczył telefon (1) Miałem duży problem z postawieniem Win7 - wystarczył 1 telefon. ~Lancet Odzyskanie plików . (1) Pan Tomek Super fachowiec,zna sie na tym co robi.Odzyskał bardzo ważne... Kasia Profeska (1) Miało być na niedziele, było 3 dni wczesniej. Wielki plus za stały kontakt z... Jarosław Polecam (1) Jestem klientem firmy Dalkom i muszę powiedzieć ,że pracują tam super... Andrzej Polecam, polecam, polecam! (1) Rzetelna firma i miła obsługa. Niepodważalne kompetencje i ekspresowa... Adrianna SERWIS TELFONU, DWORZEC GŁÓWNY PORAŻKA!! NIE POLECAM!! (1) Telefon miałam odebrać po 5 dniach (tylko dlatego zostawiłam go w serwisie bo... Marta toshiba (1) Miła i fachowa obsługa. Na wszelkie moje pytania dotyczące usterki, która... Piotr Bardzo dobrze na 6 (1) naprawa na miejscu, lutowanie, montowanie itd i do tego w normalnej cenie... temisto Polecam (1) Wymiana ekranu dotykowego przebiegła sprawnie i szybko. Konkurencyjna cena i... Remik w końcu ktoś mi pomógł (1) Odbijałem się od trzech serwisów w Gdyni i Sopocie. Mam Sony Vaio, którego... mario POLECAM (1) Szybka i skuteczna (wizualna, jak i systemowa) reanimacja mojego laptopa.... Dominika trafna diagnoza-uszkodzony dysk, ale nie starciłam danych :-) (1) ja niestety uderzyłam w nerwach laptopa i nie działał, nie włączał się. Tomek... Ania B Polecam! (5) Szybka naprawa, miła obsługa i przystępna cena. Czego chcieć więcej. Po... Zuza