Profeska (1) Miało być na niedziele, było 3 dni wczesniej. Wielki plus za stały kontakt z... Jarosław Polecam (1) Jestem klientem firmy Dalkom i muszę powiedzieć ,że pracują tam super... Andrzej Polecam, polecam, polecam! (1) Rzetelna firma i miła obsługa. Niepodważalne kompetencje i ekspresowa... Adrianna
toshiba (1) Miła i fachowa obsługa. Na wszelkie moje pytania dotyczące usterki, która... Piotr Bardzo dobrze na 6 (1) naprawa na miejscu, lutowanie, montowanie itd i do tego w normalnej cenie... temisto Polecam (1) Wymiana ekranu dotykowego przebiegła sprawnie i szybko. Konkurencyjna cena i... Remik w końcu ktoś mi pomógł (1) Odbijałem się od trzech serwisów w Gdyni i Sopocie. Mam Sony Vaio, którego... mario POLECAM (1) Szybka i skuteczna (wizualna, jak i systemowa) reanimacja mojego laptopa.... Dominika trafna diagnoza-uszkodzony dysk, ale nie starciłam danych :-) (1) ja niestety uderzyłam w nerwach laptopa i nie działał, nie włączał się. Tomek... Ania B Polecam! (5) Szybka naprawa, miła obsługa i przystępna cena. Czego chcieć więcej. Po... Zuza Polecam (1) W porządku serwis, bardzo jestem zadowolony z wykonanej naprawy- POLECAM Janusz naparwa laptopa (1) szybko, solidnie, sprawnie ,dobry kontakt polecam na 100% mężczyzna Szpitalny Oddział Ratunkowy Komputerowy (1) Jestem bardzo zadowolona, że istnieje Firma Retesly Pana Sylwestra. Super... Maria Mega Zadowolenie! (1) Serwisant posiadający sporą wiedzę produktową. Bez mrugnięcia okiem ocenił,... Patryk Zakup używanego komputera (1) Kupiłam od tej firmy komputer. Najpierw otrzymałam ofertę z ceną netto i... Anna Najlepszy serwis (1) Panowie naprawili w Iphonie 4S to co inne serwisy nie dały rady i wręcz... Jacek Polecam usługi SpecLab z czystym sumieniem (1) Z usług SpecLab skorzystałam w podbramkowej sytuacji, kiedy mój komputer z... KM MacBook Pro 15 Late 2008 (1) Po zalaniu kawą Moim MacBook`iem Pro zajął się Pan Michał, odrazu po dotarciu... Maciek Obsługa Klienta (1) wystawiam opinię za miłą i rzetelną obsługę Klienta. Roman Zalany MacBook Pro 15 (1) Szybko sprawnie i na temat. Na Maca wylała się herbata. Na branżowym forum... Jacek