Polecam (1) W porządku serwis, bardzo jestem zadowolony z wykonanej naprawy- POLECAM Janusz naparwa laptopa (1) szybko, solidnie, sprawnie ,dobry kontakt polecam na 100% mężczyzna Szpitalny Oddział Ratunkowy Komputerowy (1) Jestem bardzo zadowolona, że istnieje Firma Retesly Pana Sylwestra. Super... Maria
Mega Zadowolenie! (1) Serwisant posiadający sporą wiedzę produktową. Bez mrugnięcia okiem ocenił,... Patryk Zakup używanego komputera (1) Kupiłam od tej firmy komputer. Najpierw otrzymałam ofertę z ceną netto i... Anna Najlepszy serwis (1) Panowie naprawili w Iphonie 4S to co inne serwisy nie dały rady i wręcz... Jacek Polecam usługi SpecLab z czystym sumieniem (1) Z usług SpecLab skorzystałam w podbramkowej sytuacji, kiedy mój komputer z... KM MacBook Pro 15 Late 2008 (1) Po zalaniu kawą Moim MacBook`iem Pro zajął się Pan Michał, odrazu po dotarciu... Maciek Obsługa Klienta (1) wystawiam opinię za miłą i rzetelną obsługę Klienta. Roman Zalany MacBook Pro 15 (1) Szybko sprawnie i na temat. Na Maca wylała się herbata. Na branżowym forum... Jacek Najlepszy serwis! Bardzo szybko, bardzo przystępnie, polecam :) (1) Szybko, tanio i dobrze. Jestem bardzo zadowolona ;) najlepszy serwis... Małgosia Polecam (1) Dostałem namiary na ten serwis z polecenia od kolegi. Naprawiał tam wcześniej... Sebastian S. Fachowo.Sprawnie.Tak jak powinno być.Polecam. (1) Polecam serdecznie usługa wykonana szybko bez problemowo polecam. Artur Mega! (1) Szybko, tanio i bezproblemowo. Cały czas byłem informowany o stanie naprawy.... Michal Serwis Mac (1) Profesjonalna, szybka obsługa, czego więcej oczekiwać, mój Mac, został... Mariusz NAJLEPSZA CENA I NAJKRÓTSZY CZAS OCZEKIWANIA! (1) Zdecydowanie polecam! Miałam w moim laptopie do wymiany matrycę - Panowie... Aldona szybko, sprawnie i skutecznie (1) Dzięki Panu Tomaszowi odzyskałam zdjęcia, które utraciłam z mojego komputera.... A. Naprawiony dźwięk w komputerze (1) Po zainstalowaniu Windows 10 przestał działać dźwięk. Pan Tomek naprawił go w... Arti Naprawa latopa MacBook Air (1) W zeszłym tygodniu odebrałam mojego laptopa, MacBooka z serwisu... Elżbieta bardzo polecam (1) Profesjonalizm i uczciwość. Na spokojnie wszystko tłumaczone plus dodatkowe... Anna M.