Najlepszy serwis! Bardzo szybko, bardzo przystępnie, polecam :) (1) Szybko, tanio i dobrze. Jestem bardzo zadowolona ;) najlepszy serwis... Małgosia Polecam (1) Dostałem namiary na ten serwis z polecenia od kolegi. Naprawiał tam wcześniej... Sebastian S. Mega! (1) Szybko, tanio i bezproblemowo. Cały czas byłem informowany o stanie naprawy.... Michal
Serwis Mac (1) Profesjonalna, szybka obsługa, czego więcej oczekiwać, mój Mac, został... Mariusz NAJLEPSZA CENA I NAJKRÓTSZY CZAS OCZEKIWANIA! (1) Zdecydowanie polecam! Miałam w moim laptopie do wymiany matrycę - Panowie... Aldona szybko, sprawnie i skutecznie (1) Dzięki Panu Tomaszowi odzyskałam zdjęcia, które utraciłam z mojego komputera.... A. Naprawiony dźwięk w komputerze (1) Po zainstalowaniu Windows 10 przestał działać dźwięk. Pan Tomek naprawił go w... Arti Naprawa latopa MacBook Air (1) W zeszłym tygodniu odebrałam mojego laptopa, MacBooka z serwisu... Elżbieta bardzo polecam (1) Profesjonalizm i uczciwość. Na spokojnie wszystko tłumaczone plus dodatkowe... Anna M. Super naprawa (1) Bardzo szybko i sprawnie został naprawiony mój sprzęt komputerowy. Obsługa... Barbara Naprawa komputera - polecam (1) Naprawiałem komputer, wszytko poszło bardzo sprawnie, szybko i sprawnie.... Grzegorz naprawa laptopa (1) Gorąco polecam ten serwis komputerowy. Pan naprawił mi laptopa w bardzo... Izabela Nigdy Więcej (2) Absolutnie odradzam. Do serwisu idę z założeniem, że przepłacę nawet za... A Średnio (2) W momencie przyjęcia komputeru do serwisu pani ostrzegła, że na diagnozę... Janek Szybki ratunek dla zalanego laptopa (1) Przyniosłem zalanego laptopa w poniedziałek o godzinie 10. Pan praktycznie... Jan Baryła Czyszczenie komputera (1) Zaniosłem do nich laptopa do gruntownego wyczyszczenia. Chodziło mi... Karol Kownacki Polecam (1) Szybko, fachowo (ale bez tego komputerowego żargonu :) i tanio. Robią to, co... Marlena MacBook Air (1) Zdecydowanie polecam - szybko, profesjonalnie, solidnie, sympatycznie -bez... Czes Mega serwis! (1) Super podejście do klienta, szybka i tania naprawa. Po prostu rewelacja!... Seb Szybka naprawa laptopa (1) Usługę oczyszczenia wykonano w ciągu kilku godzin. Laptop, który chodził jak... Piotr