Super naprawa (1) Bardzo szybko i sprawnie został naprawiony mój sprzęt komputerowy. Obsługa... Barbara Naprawa komputera - polecam (1) Naprawiałem komputer, wszytko poszło bardzo sprawnie, szybko i sprawnie.... Grzegorz naprawa laptopa (1) Gorąco polecam ten serwis komputerowy. Pan naprawił mi laptopa w bardzo... Izabela
Nigdy Więcej (2) Absolutnie odradzam. Do serwisu idę z założeniem, że przepłacę nawet za... A Średnio (2) W momencie przyjęcia komputeru do serwisu pani ostrzegła, że na diagnozę... Janek Szybki ratunek dla zalanego laptopa (1) Przyniosłem zalanego laptopa w poniedziałek o godzinie 10. Pan praktycznie... Jan Baryła Czyszczenie komputera (1) Zaniosłem do nich laptopa do gruntownego wyczyszczenia. Chodziło mi... Karol Kownacki Polecam (1) Szybko, fachowo (ale bez tego komputerowego żargonu :) i tanio. Robią to, co... Marlena MacBook Air (1) Zdecydowanie polecam - szybko, profesjonalnie, solidnie, sympatycznie -bez... Czes Mega serwis! (1) Super podejście do klienta, szybka i tania naprawa. Po prostu rewelacja!... Seb Szybka naprawa laptopa (1) Usługę oczyszczenia wykonano w ciągu kilku godzin. Laptop, który chodził jak... Piotr odzyskiwanie danych z karty SD (1) Pan po odzyskaniu danych stwierdził że to pewnie to czego potrzebowałem i... Mikołaj polecam (1) Moj laptop Sony Vaio po wyczyszczeniu i naprawie wiatraczkow chodzi lepiej... Krzysiek SpecLab (1) Laptop uratowany po zalaniu ekspresowo (nie minęły 2 godziny jak dostałam... Ina Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo Profesjonalista, nie poddaje się (1) Pan Kamil to specjalista, który jest nastawiony na rozwiązanie problemu, a... Karol P. Odwirusowanie (1) Nie mogłem przeglądać WWW. Po kilku sekundach wyskakiwało mi mnóstwo reklam i... Waldemar Polecam!!! (1) Serdecznie polecam serwis. Profesjonalna naprawa, laptop gotowy w niecałe dwa... Magma polecam (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa. Laptop działa bez zarzutu, a... Ania