odzyskiwanie danych z karty SD (1) Pan po odzyskaniu danych stwierdził że to pewnie to czego potrzebowałem i... Mikołaj polecam (1) Moj laptop Sony Vaio po wyczyszczeniu i naprawie wiatraczkow chodzi lepiej... Krzysiek SpecLab (1) Laptop uratowany po zalaniu ekspresowo (nie minęły 2 godziny jak dostałam... Ina
Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo Profesjonalista, nie poddaje się (1) Pan Kamil to specjalista, który jest nastawiony na rozwiązanie problemu, a... Karol P. Odwirusowanie (1) Nie mogłem przeglądać WWW. Po kilku sekundach wyskakiwało mi mnóstwo reklam i... Waldemar Polecam!!! (1) Serdecznie polecam serwis. Profesjonalna naprawa, laptop gotowy w niecałe dwa... Magma polecam (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa. Laptop działa bez zarzutu, a... Ania Szybka naprawa laptopa (1) skuteczna i szybka naprawa, cena przyzwoita. Rafał Polecam. (1) Miałem zalanego maca, odpalał się, ale z białym ekranem. Mimo soboty panowie... Andrzej Najlepszy serwis! (1) Chłopaki znając się na robocie ;) Miła, fachowa obsługa, uczciwa przede... Karola Szybko i profesjonalnie ................. (1) Naprawy dokonano bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam !!! Piotr Zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalnie, sprawnie i bezproblemowo. Anna Polecam (1) Chciałam zagrać w Wiedźmina 3 ale komputerek miałam za słaby, Pan z serwisu w... Kasia Fatalna obsługa i brak profesjonalizmu (2) Nie polecam z kilku powodów : - umawiają się na termin odbioru sprzętu - nie... Zawiedziony polecam z zachwytem :) (1) Specjalista odbiegający od stereotypu informatyka! Komunikatywny, życzliwy,... offca Rzeczy niemożliwe robią od ręki, na cuda trzeba 20 minut poczekać (1) Gorąco polecam Serwis Apple - w iSpot dowiedziałem się że zakodowany dysk w... Piotr Super serwis (1) Serwis na najwyższym poziomie podchodzi do klienta. Szybko, sprawnie i bez... zibi Naprawa BIOS w laptopie (1) Poległem na aktualizacji BIOSA w laptopie. Servis zrobił to błyskawicznie -... WS