Szybka naprawa laptopa (1) skuteczna i szybka naprawa, cena przyzwoita. Rafał Polecam. (1) Miałem zalanego maca, odpalał się, ale z białym ekranem. Mimo soboty panowie... Andrzej Najlepszy serwis! (1) Chłopaki znając się na robocie ;) Miła, fachowa obsługa, uczciwa przede... Karola
Szybko i profesjonalnie ................. (1) Naprawy dokonano bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam !!! Piotr Zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalnie, sprawnie i bezproblemowo. Anna Polecam (1) Chciałam zagrać w Wiedźmina 3 ale komputerek miałam za słaby, Pan z serwisu w... Kasia Fatalna obsługa i brak profesjonalizmu (2) Nie polecam z kilku powodów : - umawiają się na termin odbioru sprzętu - nie... Zawiedziony polecam z zachwytem :) (1) Specjalista odbiegający od stereotypu informatyka! Komunikatywny, życzliwy,... offca Rzeczy niemożliwe robią od ręki, na cuda trzeba 20 minut poczekać (1) Gorąco polecam Serwis Apple - w iSpot dowiedziałem się że zakodowany dysk w... Piotr Super serwis (1) Serwis na najwyższym poziomie podchodzi do klienta. Szybko, sprawnie i bez... zibi Naprawa BIOS w laptopie (1) Poległem na aktualizacji BIOSA w laptopie. Servis zrobił to błyskawicznie -... WS Stały Pacjent (1) Z pomocy serwisu korzystam już od kliku lat. Są to sporadyczne naprawy ale... Marcin Stwierdzenie usterki, oraz jej naprawa na poziomie. (1) Naprawa laptopa i usunięcie wirusów. Ewa Serwis z PASJĄ ! (1) Nie ma opcji aby dać tym panom mniej niż 6. Jestem pod wrażeniem, zawsze... Mimi Wymiana matrycy w laptopie Samsung (1) Wymieniałem u nich matryce. Usługa wykonana w miarę szybko 4 dni robocze.... Wiesław Super Polecam (2) Poznałem ten serwis naprawdę z dobrej strony. Z przyjemnością polecam.Warto!!!!! Daro Naprawa komputera firmy Apple (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi, zdecydowanie polecam ten serwis. Zadowolony klient Polecam wszystkim - fachowo, solidnie i profesjonalnie (1) Tak, jak napisałam w tytule - polecam wszystkim. Mieliśmy problem z laptopem,... AM Zadowoleni klienci (1) Jak to zwykle bywa, kiedy komputer był najbardziej potrzebny, doszło do... Kasia Skakuj Naprawa Touchpada (1) Po mocnym uderzeniu w Touchpada szczerze mówiąc nie widziałem innej opcji jak... Wiktor