Stały Pacjent (1) Z pomocy serwisu korzystam już od kliku lat. Są to sporadyczne naprawy ale... Marcin Stwierdzenie usterki, oraz jej naprawa na poziomie. (1) Naprawa laptopa i usunięcie wirusów. Ewa Serwis z PASJĄ ! (1) Nie ma opcji aby dać tym panom mniej niż 6. Jestem pod wrażeniem, zawsze... Mimi
Wymiana matrycy w laptopie Samsung (1) Wymieniałem u nich matryce. Usługa wykonana w miarę szybko 4 dni robocze.... Wiesław Naprawa komputera firmy Apple (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi, zdecydowanie polecam ten serwis. Zadowolony klient Polecam wszystkim - fachowo, solidnie i profesjonalnie (1) Tak, jak napisałam w tytule - polecam wszystkim. Mieliśmy problem z laptopem,... AM Zadowoleni klienci (1) Jak to zwykle bywa, kiedy komputer był najbardziej potrzebny, doszło do... Kasia Skakuj Naprawa Touchpada (1) Po mocnym uderzeniu w Touchpada szczerze mówiąc nie widziałem innej opcji jak... Wiktor Szybko i sprawnie, ja jestem zadowolony (1) Lapek naprawiony szybko (potrzebował ręki elektronika), ceny rozsądne,... TJ POLECAM! (1) Airbook zostal naprawiony i wyczyszczony na miejscu. Podejscie do klienta... Jola Pełen profesjonalizm (1) bardzo obszerna wiedza na temat komputerów APPLE. Sam używam ich od 20 lat i... Kris Naprawa komputera (1) Polecam. Rzetelnie wykonana usługa, bez naciągania. Paweł Polecam! (1) Jako zwolenniczka prostych i bezproblemowych rozwiązań polecam Kamila! Dałam... Agata Mateusz - opinia (1) Wszystko ok. Profesjonalne podejście, terminowo, laptop śmiga jak nowy. Polecam Mateusz POLECAM, CZAS NAPRAWY 1 dzień (1) Nie ma co owijać w bawełnę. REWELACJA, jeden dzień i komputer naprawiony. Anna Polecam. (1) Po czyszczeniu laptop pracuje i wygląda jak nowy. Odzysk danych po linuxowym... Maciej Perfekcja (1) Szybka realizacja naprawy,niska cena,miła obsługa,promocja, w moim... Wojciech bardzo polecam (1) Obsluga szybka i sprawna, profesjonalne i przyjazne podejscie do klienta.... Barbara REWELACJA !!! (1) Co tu dużo mówić po prostu REWELACJA, mój wysłużony macbook znów odzyskał... Kula75 Bajecznie! (1) Wszystko na czas , wszystko w przystępnej cenie i wysokiej jakości usług!... Wolf