Szybko i sprawnie, ja jestem zadowolony (1) Lapek naprawiony szybko (potrzebował ręki elektronika), ceny rozsądne,... TJ POLECAM! (1) Airbook zostal naprawiony i wyczyszczony na miejscu. Podejscie do klienta... Jola Pełen profesjonalizm (1) bardzo obszerna wiedza na temat komputerów APPLE. Sam używam ich od 20 lat i... Kris
Naprawa komputera (1) Polecam. Rzetelnie wykonana usługa, bez naciągania. Paweł Polecam! (1) Jako zwolenniczka prostych i bezproblemowych rozwiązań polecam Kamila! Dałam... Agata Mateusz - opinia (1) Wszystko ok. Profesjonalne podejście, terminowo, laptop śmiga jak nowy. Polecam Mateusz POLECAM, CZAS NAPRAWY 1 dzień (1) Nie ma co owijać w bawełnę. REWELACJA, jeden dzień i komputer naprawiony. Anna Polecam. (1) Po czyszczeniu laptop pracuje i wygląda jak nowy. Odzysk danych po linuxowym... Maciej Perfekcja (1) Szybka realizacja naprawy,niska cena,miła obsługa,promocja, w moim... Wojciech bardzo polecam (1) Obsluga szybka i sprawna, profesjonalne i przyjazne podejscie do klienta.... Barbara REWELACJA !!! (1) Co tu dużo mówić po prostu REWELACJA, mój wysłużony macbook znów odzyskał... Kula75 Bajecznie! (1) Wszystko na czas , wszystko w przystępnej cenie i wysokiej jakości usług!... Wolf Dalkom- rewelacyjna obsługa (1) Od dawna nie byłam tak dobrze obsłużona, rewelacyjna atmosfera, pomoc i... Karolina XBOX DZIAŁA (2) Naprawili XBOXA, w innym serwisie chcieli mi wymienić pół konsoli. W Meritum... Gonia Świetny serwis w końcu powstał w okolicy. (1) W końcu powstał porządny serwis który nie przegina z cenami, jest terminowy i... Zadowolony klient sympatycznie i profesjonalnie (1) Od lat korzystam z usług tej firmy.ZAWSZE problemy są rozwiązywane... Andrzej M Jerzy Drewa - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem w pełni zadowolony. Polecam wszystkim. Mój... Jerzy Drewa oceniam na 10 :) (1) Pełen profesjonalizm! W inny serwisie dostałam sprzęt po ponad 3 tyg... agata Sprawna naprawa (2) skuteczna naprawa, cena przyzwoita. Dariusz Ocena firmy (1) Usługa została zrealizowana szybko i rzetelnie a co najważniejsze w... T. B.