Naprawa laptopa Dell (1) Laptop został błyskawicznie zdiagnozowany , winowajcą okazała się karta... Maciej dariusz - opinia (1) szybko i sprawnie, dobry kontakt z usługodawcą. polecam dariusz mały profesjonalizm (1) Mały profesjonalizm w podejściu do klienta. Prace odkładane na później co... ewa
POLECAM!!! (1) Super fachowa obsługa w przystępnej cenie.Pan Paweł staje zawsze na wysokości... Wiesława Pelen profesjonalizm (1) Raczej zadko korzystam z serwisow komputerowych gdyz uwazam sie za... Witold Wszystko ok (1) Pan przez telefon bardzo sympatyczny, powiedział, że da znać kiedy będą mogli... Jakub Polecam ten serwis komputerowy (1) Rzetelne i uczciwe podejście do klienta. Termin dotrzymany, a jakość bez... Radek Leszek Macioszczyk - opinia (1) super firma i super fachowcy Leszek Macioszczyk Jedyny ucziwy serwis komputerowy ! Polecam ! (1) Szybko, profesjonalnie i co niespotykane w dzisiejszych czasach uczciwie...... Artur POLECAM (1) Serwis bardzo profesjonalny, miła i słowna obsługa, szybkie działanie.... Agnieszka Kanarek szybko i tanio (1) Bardzo fachowo, korzystam już od dłuższego czasu z usług firmy Pomoc24 i... Rafał Jak zawsze pełna profeska (1) Nie wiem, czemu tu nie ma żadnych komentarzy, ale ja korzystam z ich usług... Mariusz Szybko i skutecznie (1) Panowie nie dość że wymienili zbity monitor w moim laptopie w ciągu jednego... Roman B. Super szybko, bardzo profesjonalnie (1) Serwis zaskoczyl mnie szybka naprawa (usterka byla bardzo prosta i oczywista,... Zadowolona klientka Polecam ten serwis (1) Ekspresowa naprawa laptopa po zalaniu. Bardzo przystępna cena i miła obsługa Waldek Bardzo miła, rzetelna obsługa i dostępna cena! (1) Bardzo miła, rzetelna obsługa i dostępna cena! Polecam, odzyskałem wszystkie... Damian Firma HEX - ostatnia deska ratunku (1) Jestem zmuszony ocenić firmę HEX na ocenę celującą. Z problemem uszkodzonego... MarianGDA Łukasz - opinia (1) Miła obsługa, szybka i sprawna naprawa sprzętu w przystępnej cenie. Polecam Łukasz To ma być serwis? (1) Juz sam wygląd serwisu pozostawia wiele do życzenia. Gdyby nie to, ze miejsce... Adam POLECAM! (1) Szybko, sprawnie (z dojazdem do domu)! Jestem w pełni zadowolona. Laptop... Aleksandra