spec lab (1) solidna niedroga firma z miłą obsługą Jarosław Wach Rewelacja (1) Rewelacja. Moj Sony vaio po upadku z licznymi uszkodzeniami obudowy i... Dariusz M. Polecam. (1) Po kilkakrotnym skorzystaniu z Waszych usług mogę śmiało Was polecić. Mili i... Kata
Serdecznie polecam! (1) Już myślałam, że po zalaniu laptopa kubkiem wody nic z niego nie będzie. Pan... Meg Naprawa laptopa Dell (1) Laptop został błyskawicznie zdiagnozowany , winowajcą okazała się karta... Maciej dariusz - opinia (1) szybko i sprawnie, dobry kontakt z usługodawcą. polecam dariusz mały profesjonalizm (1) Mały profesjonalizm w podejściu do klienta. Prace odkładane na później co... ewa POLECAM!!! (1) Super fachowa obsługa w przystępnej cenie.Pan Paweł staje zawsze na wysokości... Wiesława Pelen profesjonalizm (1) Raczej zadko korzystam z serwisow komputerowych gdyz uwazam sie za... Witold Wszystko ok (1) Pan przez telefon bardzo sympatyczny, powiedział, że da znać kiedy będą mogli... Jakub Polecam ten serwis komputerowy (1) Rzetelne i uczciwe podejście do klienta. Termin dotrzymany, a jakość bez... Radek Leszek Macioszczyk - opinia (1) super firma i super fachowcy Leszek Macioszczyk Jedyny ucziwy serwis komputerowy ! Polecam ! (1) Szybko, profesjonalnie i co niespotykane w dzisiejszych czasach uczciwie...... Artur POLECAM (1) Serwis bardzo profesjonalny, miła i słowna obsługa, szybkie działanie.... Agnieszka Kanarek szybko i tanio (1) Bardzo fachowo, korzystam już od dłuższego czasu z usług firmy Pomoc24 i... Rafał Jak zawsze pełna profeska (1) Nie wiem, czemu tu nie ma żadnych komentarzy, ale ja korzystam z ich usług... Mariusz Szybko i skutecznie (1) Panowie nie dość że wymienili zbity monitor w moim laptopie w ciągu jednego... Roman B. Super szybko, bardzo profesjonalnie (1) Serwis zaskoczyl mnie szybka naprawa (usterka byla bardzo prosta i oczywista,... Zadowolona klientka Polecam ten serwis (1) Ekspresowa naprawa laptopa po zalaniu. Bardzo przystępna cena i miła obsługa Waldek Bardzo miła, rzetelna obsługa i dostępna cena! (1) Bardzo miła, rzetelna obsługa i dostępna cena! Polecam, odzyskałem wszystkie... Damian