Rzetelnie i uczciwie (1) Zasłużona MEGA pochwala dla tej firmy. Korzystałem już 3 krotnie i zawsze... twini Polecam (2) Profesjonalnie, bez ściemy i zbędnego owijania w bawełnę. Chwila poślizgu,... M polecam!!! (1) Od ponad miesiąca próbowałem naprawić mac'a a Panowie wykryli usterkę w 2... EN!DO
Xbox (1) Mila obsługa i co najważniejsze fachowa Wymiana napędu w xboxie na miejscu za... dachu POLECAM!!!! (1) profesjonalna obsługa, szybki serwis laptopa.....w piątek zadzwoniłem po tego... zenek Polecam (1) fachowa obsługa, przystępna cena, pomoc 'od ręki' Ara Naprawa laptopa (1) Uczciwa, solidna i niedroga naprawa. Jasne reguły rozliczenia. Malo kto... Tomasz Sawicki Polecam! (1) Szybko , sprawnie,profesjonalnie, ceny przystępne. Na pewno będę polecać tego... Zadowlona Klientka Ania - opinia (1) Efektywna i szybka pomoc. Niekonieczne jest fatygowanie się do serwiru, ani... Ania Tylko tam. (1) W serwisie zlecilem naprawe Aipada, ktorej nie chcieli podjac sie w Gdansku.... Leonamator Naprawa Laptopa (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Jakość świadczonych usług spisuje się wzorowo... Amadeusz Mac mini (1) Szybka i trafna diagnoza i działa lepiej niż poprzednio:) Pełen... mirek Godny zaufania serwis (1) Naprawiam laptopy roznych marek u chlopakow od lat. Kieruja sie zasada, ze... Natalia najlepiej (1) Najlepszy serwis Apple w jakim byłam. Pracownicy cechują się ogromną wiedzą... Agnieszka komputerowy doktor (1) Szczerze polecam Pana Sylwestra. Widać ze zna się na rzeczy. Uczciwie... Ruda Katarzyna profesjonalnie (1) bardzo miła i fachowa obsługa anika Wymiana BGA (1) W tym serwisie wymieniałem BGA na płycie głównej w notebooku. Komputer nie... Adam Jakubik wymiana matrycy (2) Drugi raz jeżdżę z laptopem dwa razy wymieniali matryce i dwa razy z***...... Łukasz Szybko i sprawnie (1) Zadzwoniłem o 12 serwis pojawił się u mnie po 14 okazało się że mam... Zadowolony klient Niezadowolona Klientka (1) Nie polecam tu naprawiać laptopów, gdyż dałam mój do całkowitego... Niezadowolona Klientka