Firma HEX - ostatnia deska ratunku (1) Jestem zmuszony ocenić firmę HEX na ocenę celującą. Z problemem uszkodzonego... MarianGDA Łukasz - opinia (1) Miła obsługa, szybka i sprawna naprawa sprzętu w przystępnej cenie. Polecam Łukasz To ma być serwis? (1) Juz sam wygląd serwisu pozostawia wiele do życzenia. Gdyby nie to, ze miejsce... Adam
POLECAM! (1) Szybko, sprawnie (z dojazdem do domu)! Jestem w pełni zadowolona. Laptop... Aleksandra polecam (1) Profesjonalnie,merytorycznie, rozsądnie cenowo wykonana usługa. Jedynym... Marek bardzo rzetelny fachowiec (1) Bardzo polecam usługi tego Pana. Awaria została zgłoszona i wykonana tego... jarek Profesjonalny serwis (1) Wszystko na jak najwyższym poziomie. Możliwość dogadania się w każdym temacie... Zadowolony klient Polecam (1) "Wybrałam skrajna ocenę 6" - więc uzasadniam. Kontakt był na bieżąco. Jakość... Joanna Polecam (1) Polecam ten serwis. Jako osoba która mało zna się na laptopach, zostałam... Jagoda Odradzam (3) Odradzam. Oddalem tutaj 2,5 letnie urządzenie brother. Nie dzialal czarny... Maciej Wilczak OCENA (1) uzasadnienie oceny: jak w wyżej wymienionych punktach:) miła obsługa, szybki... Monika Marciniak ZLA DIAGNOZA. BRAK MOZLIWOSCI ODZYSKANIA PIENIEDZY. (3) Zla diagnoza - niepotrzebna sugestia wymiany matrycy za okolo 500zl. Po... Piotr Rzetelnie i uczciwie (1) Zasłużona MEGA pochwala dla tej firmy. Korzystałem już 3 krotnie i zawsze... twini Polecam (2) Profesjonalnie, bez ściemy i zbędnego owijania w bawełnę. Chwila poślizgu,... M polecam!!! (1) Od ponad miesiąca próbowałem naprawić mac'a a Panowie wykryli usterkę w 2... EN!DO Xbox (1) Mila obsługa i co najważniejsze fachowa Wymiana napędu w xboxie na miejscu za... dachu POLECAM!!!! (1) profesjonalna obsługa, szybki serwis laptopa.....w piątek zadzwoniłem po tego... zenek Polecam (1) fachowa obsługa, przystępna cena, pomoc 'od ręki' Ara Naprawa laptopa (1) Uczciwa, solidna i niedroga naprawa. Jasne reguły rozliczenia. Malo kto... Tomasz Sawicki Polecam! (1) Szybko , sprawnie,profesjonalnie, ceny przystępne. Na pewno będę polecać tego... Zadowlona Klientka