SPEC LAB SERWIS (1) PELNA PROFESJONALNOSC SERWISU Ewaryst Profesjonalny. Bezkonkurencyjny. Najlepszy serwis komputerowy. (1) O istnieniu tego serwisu dowiedziałem się przypadkowo. Zawiozłem tam swojego... Marek Naprawa laptopa (1) Serwis rzetelnie i profesjonalnie zdiagnozował przyczynę awarii laptopa.... Krzysztof
polecam (1) Bardzo nie lubie zlecac jakichkolwiek napraw i za nie placic tym bardziej, ze... Olka Dzieki (1) PELEN PROFESJONALIZM!!!! Ddk escart (1) Wszystko sprawnie i szybko. polecam pawel Profeska (1) Szybkość co do ceny zaskakująca. W ten sam dzień naprawiony sprzęt a w innych... POLKOM Polecam! (1) Miałam problem z przerzucaniem stron na telefonie. Pan wykrył zawirusowaną... A. polecam (1) Oddalem laptopa, pracowal glosno i powolno, do tego obudowa polamana,... Marcin P Serwis godny polecenia (1) Serwiskomputerowygdansk.pl jest godny polecenia, szybka reakcja na telefon,... Tadeusz polecam (1) Szybko, sprawnie, efektywnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra... Em Szybka naprawa, dobra obsługa (1) Miałem problem z komputerem stacjonarnym - przestał się włączać. Zaniosłem go... Zbigniew Domagalik Piotr - opinia (1) Serwis rzetelnie ocenił przyczynę awarii mojego IPada mini. Następnie... Piotr Profesjonalni (1) Analiza i naprawa błyskawiczna. Marta Naprawa telefonu (1) Chodzi o punkt w przejściu podziemnym w Gdańsku głównym. Telefon oddałem w... Tomek NAPRAWDĘ POLECAM (1) Dokonano niemożliwego ! :) Laptop był w opłakanym stanie , ale teraz jest... Bella Hania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Czas oczekiwania bardzo krótki. Cena... Hania Zalany laptop Dell (1) Panowie reanimowali mojego Della po nieudanej naprawie innego serwisu.... Maciej R. Polecam! (1) Szybko i sprawnie! Bez najmniejszego problemu, no i tani ale wiadomo, zawsze... Gosia Super serwis! (1) Oddałam laptopa i następnego dnia był już gotowy! Polecam, byłam zaskoczona... Joanna