zamiast nowego tonera używany i pusty (1) dostarczają zamiast oryginalnego tonera za 211pln !! toner zużyty i w dodatku... Anna Polecam! (1) Rzeczywiście wszystkie pozytywne tu opinie to prawda. Mój laptop działa już... Aga Zalany laptop sony (1) Wczoraj zalałam laptopa swojej koleżanki. Musiałam szybko coś wymyślić. Na... Karolina
Super kompetentny (1) Bardzo kompetentny i miły serwisant. Miałem problem z odpaleniem kompa.... Roni gdy padnie laptop (1) bardzo miła obsługa, polecam. teresa Super firma (1) Mimo,że miałem w domu Wi-Fi telewizor ani laptop nie łączyły się z dostawcą... MS Szczerze polecam!! (1) Polecam serwis, profesjonalny, nie naciągają na pieniądze, naprawdę posiadają... Marta Mile zaskoczony (1) Żona załatwiła mi prawie nowego laptopa kawą, laptop cały pływał. Oddałem... T. Krawczyk Ful wypas (2) Naprawialiśmy tam już 3 laptopy i jednego PC i chłopak daje radę, przy... Marta i Tytus Polecam ten serwis komputerów (1) Bardzo jestem zadowolona z naprawienia mojego komputera wcześniej żaden... Joanna Naprawa laptopa (1) Mój stary laptop został naprawiony i śmiga teraz jak mustang z dzikiej... Rocky Problem z wirusem rozwiązany błyskawicznie (1) Mój laptop został zaatakowany przez wirusa, co uniemożliwiło mi pracę. Na... Jola polecam goraco (1) Miałam przyjemność korzystać z usług serwisu SpecLab. Zbita matryca w moim... Martyna Holnet (1) Z usług firmy korzystałam wielokrotnie. Pełen profesjonalizm. Usługa... Kami SUPER SERVIS KOMPUTEROW (1) POLECAM BARDZO DOBRY SERWIS KOMPUTEROW I WSZYSTKIEGO CO Z NIMI... HENRYK ADAM JUSZCZAK Szybko i sprawnie (1) Serwis szybko uporał się z moim uszkodzonym gniazdem, okazało się że mają... Daria Polecam ! (1) Nowo otwarty serwis ale widać, że Panowie znają się na tym co robią. Fachowa... Marek Serwisowanie drukarek (1) Od wielu lat regularnie korzystamy z usług serwisu przy obsłudze naszych... Tomasz Macbook Early (1) Naprawa wykonana na miejscu (jaieś 20-30 minut). Jest poczekalnia, można... Tusi Polecam! (1) Naprawa mojego laptopa odbyła się błyskawicznie i tanio. Bardzo miła obsługa.... Krzysztof