Szybko i sprawnie (1) Serwis szybko uporał się z moim uszkodzonym gniazdem, okazało się że mają... Daria Polecam ! (1) Nowo otwarty serwis ale widać, że Panowie znają się na tym co robią. Fachowa... Marek Serwisowanie drukarek (1) Od wielu lat regularnie korzystamy z usług serwisu przy obsłudze naszych... Tomasz
Macbook Early (1) Naprawa wykonana na miejscu (jaieś 20-30 minut). Jest poczekalnia, można... Tusi Polecam! (1) Naprawa mojego laptopa odbyła się błyskawicznie i tanio. Bardzo miła obsługa.... Krzysztof Bardzo pozytywne wrażenia. (1) Bardzo przyjemna obsługa, wyjaśnili bardzo dokładnie i rzetelnie co było... Jadwiga Dominiuk masakra!!! (1) Nikomu nie polecam tego serwisu.Trzymajcie swój uszkodzony sprzęt z dala od... nie zadowolony klijent Dell d830 , Dell XPS 1530, 2xAsus ect... (1) Z usług serwisu korzystam od dawna. Jak zawsze wszystko jest na 6! Usterki... Wolf Naprawa laptopa (2) Nie polecam. Koszt naprawy laptopa miał byc o wiele niższy niz wyszło w... Tomasso Super firma, rzetelna naprawa (1) W Dr Laptop potrafią naprawić wszystko! Do tego miła obsługa, przystępne ceny... M solidna firma (1) korzystam z uslug Aplex od kilku lat, zawsze szybko otrzymuje diagnoze i... Tomek Szybka, solidna naprawa (1) Przyniosłam laptopa z pękniętą matrycą. Naprawę wykonano w niecałą godzinę... Jadwiga zdecydowanie polecam (1) Pan z serwisu pojawił się w ciągu godziny od zgłoszenia, szybko i... Elżbieta C. Dobry, szybki i tani fachowiec (1) Na początku, gdy zobaczyłam, że średnia ocen PC Helpera to 6,0, wydawało mi... Paula "Naprawa Karty graficznej: (1) U nich naprawa karty graficznej to zwykłe oszustwo, wygrzewają tylko... Maciek Raczej nie polecam ;/ (2) Oddałąm laptopa donaprawy z powodu połamanego zawiasu . Zrobiłam to w... Ola Naprawa laptopa (1) Naprawiałem u nich laptopa. Komputer zupełnie się nie uruchamiał. W dwóch... Robert Zacharski Polecam (1) Za rozsądną kwotę odzyskałam fotki i dane z 3 lat w obiecanym terminie. Miła... Ania patrycja oleszko - opinia (3) Szybko, konkretnie-bez naciągania ,można powiedzieć - bez słów, ale za to... patrycja oleszko polecam! (1) Laptop psuł mi się średnio co 3 miesiące przez ostatnie 2 lata od skończenia... Karolina