bardzo dobry serwis komputerowy (1) Naprawa dokonana sprawnie. Przystępna cena. Jeden z nielicznych dobrych... krzysztof Same plusy (1) Bardzo dziękuję firmie Serwis Apple. Wszystko jak w bajce. Obsługa miła,... largot Fatalny serwis!!! (1) Oddałem laptopa do naprawy, po 10 dniach wreszcie go odebrałem ale z inną... Mariusz
Naprawa MacBooka Air (1) Serwis apple Saraceni z Gdyni to prawdziwi profesjonaliści . Po krótkiej... Ala naprawa laptopa (1) przez miesiąc nie mogłem korzystać z urządzenia po 2 formatowaniu dalsze... ficzek profesjonalizmu też zero (1) Oddałem laptopa do tego pseudoserwisu, laptopa za nadmienię 1400 zł.Pęknięta... Miłosz krzysiek (1) Obsługa miła profesjonalna. Szybka i profesjonalna pomoc. Będę korzystał z... Krzysiek solidna robota (1) już drugi laptop oddałem im do naprawy i muszę powiedzieć że jestem... Adrian Siwowski - słaby serwis komputerowy (1) Podstawowe minusy: bardzo długi czas oczekiwania na realizację naprawy... Zniecierpliwiony POLECAM!!! (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług firmy Retesly i w 100% polecam.... Ania Polecam ! (1) Laptopa oddałam do naprawy w czwartek, do odbioru był po jednym dniu.... Anna S Najlepszy serwis w Trójmieście ;) (1) Miałam bardzo duży problem z dyskiem, klika serwisów odmówiło podjęcia się... Magda Doskonały serwis komputerowy (1) Goraco polecam, bardzo miła obsługa, świetna fachowość, szybka naprawa Kasia H. zepsuty laptop (1) zepsuł mi się laptop jakiś czas temu i gdzie go nie zaniosłam, to nikt nie... karolla Polecam! (1) Jeśli problem z laptopem, to tylko tam. Oddałam rano i na drugi dzień w... Kasia dobra usługa (1) Panowie dokładnie oczyścili i przywrócili mi do życia iphone 4. Wszystko... ania Xbox 360 LT 3.0 (1) Bardzo szybko i profesjonalnie. Na miejscu jest poczekalnia i już po chwili... Damian Polecam! (1) Co prawda danych nie udało się odzyskać ze względu na mechaniczne uszkodzenie... Katarzyna Szybko i sprawnie (1) naprawili mojego laptopa dosłownie w kilka godzin, działa bez zarzutu, polecam! Wojtek Nie polecam (1) Nie polecam .. . nie znaja sie na temacie ... nie potrafia zdiagnozowac... Niezadowolony klient