zdecydowanie na tak (1) punktualnie, szybko, konkretnie, profesjonalnie, do tego bardzo przystępna... Ala Profesjonalni (4) Szczerze polecam ten serwis, Panowie odzyskali moje cenne dane z dysku... Anna Godni polecenia (1) Polecam ten serwis, znają się na rzeczy, widac że to dla nich pasja, starają... Izabela
Pełen profesjonalizm (1) Nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalnym podejściem do problemów... MaciejL najlepszy serwis w Gdyni! (1) Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami, szybko i profesjonalnie. Do tego... Magdalena szybka obsługa i profesjnalizm (1) Polecam serdecznie! Profesjonalna i szybka obsługa, ceny najniższe w... Caterina NIE POLECAM TOTALNI PARTACZE - jesli chcesz by twoj telefon nadawal sie jeszcze do uzytku idz do innego serwisu! (1) Po zleceniu wymiany gniazda SIM ktore kialo kosztowac 50zł otrzymalem telefon... Michał naprawili mojego laptopa (1) Przynioslem do naprawy laptopa z uszkodzona plyta glowna, w innych serwisach... Michal Rewelacja (1) Pełen profesjonalizm, niewygórowane ceny, serdecznie polecam serwis! Magda Warto (1) Witam Chciałabym polecić serwis DrLaptop ze względu na to, ze bardzo mi... Agnieszka Zbigniew - opinia (1) Ze względu na wyjazd służbowy musiał odebrać komputer tego samego dnia,... Zbigniew Odzyskane dane (1) Z racji wykonywanego zawodu, radcy prawnego na moim dysku znajdowało się dużo... Olgierd Polecam ;) (1) Pełen profesjonalizm, przystępne ceny, pomoc techniczna i ogromne... Jarek Robią sobie z ludzi jaja (1) Nie polecam połakomiłam się na niedrogiego laptopa za 799 zł i nigdy więcej... Agnieszka Polecam firme:) (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Przywiozlem moj Vaio i powiedzialem o... zwyklak Solidnie (1) Macbook zalany w poniedziałek, wrócił do mnie już w sobotę. Profesjonalna... mz nie polecam (1) nie dość że czekałem 2 tyg. na zrobienie komputera ,to usiłowali mi wmówić... Andrzej naprawa XBOX'a - polecam (1) Oddałem Xboxa do naprawy i już po 2 dniach otrzymałem wiadomość sms, że... Maciek Zamiast naprawić, zepsuli bardziej i oczekiwali zlecenia kolejnej naprawy. (1) Laptop trafił do serwisu z uszkodzonym gniazdem zasilania. Za 150 zł gniazdo... Tomek specjaliści (1) W innym tradycyjnym serwisie komputerowym powiedzieli mi, że dysk w laptopie... Stanisław