naprawa XBOX'a - polecam (1) Oddałem Xboxa do naprawy i już po 2 dniach otrzymałem wiadomość sms, że... Maciek Zamiast naprawić, zepsuli bardziej i oczekiwali zlecenia kolejnej naprawy. (1) Laptop trafił do serwisu z uszkodzonym gniazdem zasilania. Za 150 zł gniazdo... Tomek specjaliści (1) W innym tradycyjnym serwisie komputerowym powiedzieli mi, że dysk w laptopie... Stanisław
Popsuty guzik... (2) SERDECZNIE ODRADZAM jeżeli chodzi o kwestie naprawiania monitorów. Dałem do... Popsuty guzik... miło i profesjonalnie (1) Polecam. Nie opowiadają bajek jak w innych serwisach. Nie każą sobie płacić... dominikap70 kto ceni jakość niech się nie zbliża (3) Serwis, o którym tu mowa można opisać jednym słowem KATASTROFA !!! Ale po... Tadek Polecam ! (1) Serwis laptopa - czyszczenie układu chłodzącego wykonany błyskawicznie,... Milena Polecam!!! (1) Gość naprawił mi dwa laptopy w przeciągu tygodnia,cena śmiesznie niska za... Gosia Szczerze polecam (1) Polecam usługi tej osoby. Sprawnie, szybko, fachowo, a do tego przystępna... fiolka Rzetelna firma (1) Gorąco polecamy ZEVER IT Solution jako fachowego, solidnego i rzetelnego... Pchełka Sklep - pchelka.sklep.pl Świetna pomoc (1) Polecam ten serwis, mega przyjazny właściciel pozytywnie nastawiony. Nie... Łukasz SOLIDNA FIRMA (1) POLECAM PANA KAMILA Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ TO FACHOWIEC NAJWYŻSZEJ KLASY... ELŻBIETA.R Szybka i trafna diagnoza (1) Z całym sercem polecam tą firmę. Fachowa obsługa i miła. Mój laptop został... Marcin Polecam (1) Trzeci serwis do którego trafiłem i w końcu ktoś potrafił szybko i... Leszek W. Bardzo polecam (1) Popsułem laptopa, byłem wcześniej w rekomendowanych serwisach, zbyto mnie... marioo gorąco polecam (1) Gorąco polecam najlepszy serwis apple przez Wielkie Naj. naprawili mi Maca w... piotr r Najjlepszy zakup (1) Kupiłem od nich laptopa Dell 530 2 rdzenie 4 GB RAM'u dysk 250 GB w bardzo... Maciek Godny polecenia (1) 1. Punktualnie 2. Rzeczowo 3. Profesjonalnie 4. Rzetelnie 5. Skutecznie Nic... Marcin POLECAM!!! (1) Szybko, Sympatycznie, Fachowo Tomasz. zdecydowanie polecam!!! (1) polecam każdemu z jakimkolwiek problemem z laptopem. Świetny kontakt,... Justyna