Naprawa komputera stacjonarnego (1) Odbiór uszkodzonego i dostarczenie działającego komputera z domu. Świetny i... STUDIOgraf.pl Polecam ! (1) szybko, tanio i konkretnie ! Jak najbardziej polecam ! Aga ZADOWOLONA (1) niedawno naprawiałam laptopa w tym serwisie i muszę powiedzieć ze jestem... Aleksandra D.
NIE POLECAM radze omijac szerokim łukiem (1) naprawa drukarki miala kosztowac okolo 40zł po przyjezdzie po odbiór chcili... roman Jestem zadowolony (1) Jak widać po mojej ocenie jestem zadowolony i polecam ten serwis do małych... Barti Gdybym tylko czytał opinie.. (2) ..to nie zawitał bym do tego 'serwisu'. NIE POLECAM nikomu, kto ceni swój... Marek skorzystam ponownie (1) W tym miesiącu oddałam dwie stare drukarki do naprawy - hp i lexmarka.... Emila Iphon (2) Naprawiałem Iphona we Wrzeszczu stwierdzono iż usterka nie do naprawy ale... Piotr Udany serwis używanego ksero z niepewnego źródła... (1) Kupiliśmy małą kserokopiarkę do punktu w celu uzupełnienia oferty. Za niecałe... polidruk.com Polecam w 100%!!! (1) Bardzo polecam usługi Pana Sylwestra. Profesjonalne doradztwo, szybka pomoc i... Maciej Szybko i sprawnie (1) tak jak w tytule, Pan przyjechał do mnie sprawdzil na miejscu o co chodzi z... Sylvek wg mnie warto (1) Nie znam się na komputerach, ale oddając komputer do naprawy sprawdziłam... Asia szkoda, ze sciamniaja w opiniach (2) szkoda, ze Wieslaw i Marcin nadaja z tego samego ip...Panowie, no chyba ze... jaa Bardzo dobry punkt usług IT (1) Serdecznie polecam. Po awarii laptopa Zever był w stanie polecić mi... Kasiorkowski profesjonanie (1) bardzo polecam ten serwis, nie dosc ze koszt naprawy mojego laptopa byl... anna Naprawdę Najlepsi !!! (1) To dość niespotykane żeby być tak uczynnym i pomocnym jak Panowie z tego... Piotr Naprawa iphone4 (1) Oddalem telefon na poczatku tygodnia z rozbitym wyswietlaczem i tylem . Mila... Zadowolony 3 tyg "ekspertyza" (1) Serwis najwyraźniej 1-osobowy. Naprawa zakończona niepowodzeniem, oczywiście... anonim CZAPKI Z GŁÓW.... (1) Ogromne podziękowania za to, że wykazał się Pan anielską cierpliwością i... Właścicielka wiekowego IBM Odzyskane dane (1) Dane z dysku uratowane! Zdjęcia z kilku lat nie przepadły, z czego się bardzo... Marta