Jestem zadowolony (1) Jak widać po mojej ocenie jestem zadowolony i polecam ten serwis do małych... Barti Gdybym tylko czytał opinie.. (2) ..to nie zawitał bym do tego 'serwisu'. NIE POLECAM nikomu, kto ceni swój... Marek skorzystam ponownie (1) W tym miesiącu oddałam dwie stare drukarki do naprawy - hp i lexmarka.... Emila
Iphon (2) Naprawiałem Iphona we Wrzeszczu stwierdzono iż usterka nie do naprawy ale... Piotr Udany serwis używanego ksero z niepewnego źródła... (1) Kupiliśmy małą kserokopiarkę do punktu w celu uzupełnienia oferty. Za niecałe... polidruk.com Polecam w 100%!!! (1) Bardzo polecam usługi Pana Sylwestra. Profesjonalne doradztwo, szybka pomoc i... Maciej Szybko i sprawnie (1) tak jak w tytule, Pan przyjechał do mnie sprawdzil na miejscu o co chodzi z... Sylvek wg mnie warto (1) Nie znam się na komputerach, ale oddając komputer do naprawy sprawdziłam... Asia szkoda, ze sciamniaja w opiniach (2) szkoda, ze Wieslaw i Marcin nadaja z tego samego ip...Panowie, no chyba ze... jaa Bardzo dobry punkt usług IT (1) Serdecznie polecam. Po awarii laptopa Zever był w stanie polecić mi... Kasiorkowski profesjonanie (1) bardzo polecam ten serwis, nie dosc ze koszt naprawy mojego laptopa byl... anna Naprawdę Najlepsi !!! (1) To dość niespotykane żeby być tak uczynnym i pomocnym jak Panowie z tego... Piotr Naprawa iphone4 (1) Oddalem telefon na poczatku tygodnia z rozbitym wyswietlaczem i tylem . Mila... Zadowolony 3 tyg "ekspertyza" (1) Serwis najwyraźniej 1-osobowy. Naprawa zakończona niepowodzeniem, oczywiście... anonim CZAPKI Z GŁÓW.... (1) Ogromne podziękowania za to, że wykazał się Pan anielską cierpliwością i... Właścicielka wiekowego IBM Odzyskane dane (1) Dane z dysku uratowane! Zdjęcia z kilku lat nie przepadły, z czego się bardzo... Marta nic ciekawego (1) za drogo, cena naprawy to 30% wartości laptopa, w protokole serwisowym... jury Stanowczo odradzam (1) Odradzam Odradzam, zostałam oszukana. Próbowałam zrealizować kupon jaki... M. Firma I klasa !!! (1) Firma I klasa oby takich więcej. Serwisant zna się na rzeczy, każdą usterkę... Karolina Naprawa Laptopa VAIO (1) Naprawiałem u nich Sony VAIO gdzie indziej mówili, że to nie ma sensu bo ten... Tomasz