zleciłem im Wlut układu BGA. 100% profesjonalizmu! (1) zaniosłem im gołą płyte laptopa i nowy układ bga. Poprosiłem o wylutowanie... Radek Stopyra klient (1) Skusiła mnie średnia ocen (oraz ich ilość) i nie zawiodłem się :) Świetny,... Shepp zadowolenie z naprawy (1) Niby zwykły serwisik, zdziwiła mnie jednak sytuacja znajoości zagadnień oraz... Mieczysław
POLECAM!!! (1) Gorąco polecam serwis,naprawdę szybka naprawa,cena nie z kosmosu,rzetelna firma. ata1976 POLECAM ! (1) Zdecydowanie najlepszy serwis w 3M! Trafiłem tam prosto z autoryzowanego... Tomasz K. "naprawa" laptopa (1) Po trzech podejściach i miesiącu napraw,oddano mi laptop z wymontowaną kartą... Maciej Szal ODRADZAM KAŻDEMU!! (1) Przestrzegam przed tym ANTY serwisem. Oddałam htc sensation xl do naprawy-... Paula BRAK PROFESJONALIZMU NIE POLECAM (1) Diagnoza dr laptopa Gdynia- wymiana matrycy za koszt okolo 500zl. Okazalo... Gdynia ... (1) Kupiłam laptopa przez Allegro za sporą sumę. Nie dosc, ze komputer otrzymałam... Sis POMOCY!!! (1) Ludzie proszę mi pomóc:Dzisiaj mija 53 dzień naprawy!!!!! W jaki sposób mogę... Robert Beznadzieja (1) Nigdy nie oddawajcie telefonu do serwisu Avanti. Z dwudniowej prostej, jak... Niezadowolony Słabooo (1) Jakiś czas temu oddałem na serwis laptopa i netbooka. Jako, że wcześniej... Bobas Szerze polecam (1) Polecam ten serwis ponieważ korzystałem z ich usług i są naprawdę dobrzy w... piotr Polecam (1) Szybko, sprawnie i niedrogo :) Marta 100% profesjonalizm (1) Ceny zawsze najniższe, a na dodatek najwyższa jakość usług. Czas naprawy... Sebastian Ania - opinia (1) Bardzo dobry serwis! Pan serwisant przyjechał i zabrał komputer do naprawy, a... Ania Dobra robota (1) Wymieniałem 4 tonery w Amberink i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jeden z... Matt Polecam w 100% (1) Naprawdę dobry serwis, Pan pomógł mi odzyskać dane z dysku. Duuuużo... Paweł bardzo dobry serwis (1) Szczerze polecam ten serwis! Korzystałam dwa razy - naprawa komputera oraz... Aleksandra Banaszek Profesjonalne podejście i cierpliwość, zarówno do klienta jak i do problemu. (1) Panowie fachowo pomogli mi zdiagnozować problem z moim komputerem okazując... Carlick