POLECAM :) (1) bardzo uprzejma i pomocna obsługa. zostałam szczegółowo poinformowana o... ania profesjonalny kontakt, szybka realizacja (1) Szybka reakcja, profesjonalne podejście i co najważniejsze terminowo i... JK Consulting Profesjonalnie i tanio (1) Zdecydowanie polecam tę firmę. Rzetelna, kompetentna i tania obsługa KJ
PC-Helper to najlepszy SPECJALISTA (1) Coraz trudniej o tak dobrego, rzetelnego, uczciwego fachowca. Kierowałam się... Katarzyna Szybko, sprawnie, miła obsługa (1) Nie jestem zwolennikiem serwisów, ale ten punkt mnie zaskoczył. Zamiast... Patryk Wymiana zawiasów Asus (1) Profesjonalna obsługa, szybka i tania naprawa. POLECAM! Mariusz Szybko i skutecznie (1) 28.06.2012 oddałem laptopa do serwisu. Brak obrazu na matrycy i na... Seba Polecam! (1) "Pacjent" nie odpalał i myślałam, że spiszę go na straty, a Pan Kamil... flinka kukinessa - opinia (1) Moim zdaniem dobry i miły serwis, nie są naciągaczami.Rzeczowo i... kukinessa Spoko (1) Firma ok. Potrzebowałem szybko centrali telefonicznej i otrzymałem ją... Mario Polecam! (1) Polecam każdemu komu zależy na porządnej naprawie! Ania tylko PC Helper (1) Zadzwoniłam, umówiłam się i... *człowiek przyszedł punktualnie , a nawet... Iwa N tylko PC Helper (1) Zadzwoniłam, umówiłam się i... *człowiek przyszedł punktualnie , a nawet... NitkaN Gorąco polecam! (1) Szybko, solidnie, tanio, bez naciągania. Pan Bogdan wszystko konsultuje z... kk Bartek Kowalski - opinia (1) Na naprawę czekałem półtorej miesiąca wkoncu zabralem telefon do innej... Bartek Kowalski klient - opinia (2) Nie polecam serwisu. Facet niemiły, obojętny, podejście nie bo nie. Chciałem... klient zdecydowanie tak (1) od dziesięciu lat reanimuję mój komputer w Pc Service i tylko dzięki nim... stały klient Gorąco polecam (1) Korzystam z usług serwisu Euro-School od 1996 roku! Zawsze byłem zadowolony... Wojciech Mieszkowski Myślisz że straciłeś dane na dysku? Też tak myślałem do momentu aż nie oddałem dysku do tej firmy (1) Witam, Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że firma wywiązała się w 100% z... Mirek Profesjonalizm... (1) Szczerze polecam...Chłopaki dopiero sie rozkrecaja ale naprwde sa dobrzy...... Rafał