SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo rzetelna firma. Realizacja usług na bardzo wysokim poziomie.... PSOUU profesjonalista! (1) szczerze polecam, terminowy, rzetelny Pan, zdziałał cuda z komputerem i do... venus Wanda - opinia (1) Super!!!! Niesamowite!...Nie liczyłam, że to jest do naprawienia! A jednak!... Wanda
firma (1) Nie polecam tej firmy. Jakość usług kiepska, terminy bardzo długie, firma... ania Solidna firma (1) Firma godna polecenia, wiedza i doświadczenie zespołu stawia tę firme na... klient Super fachowa naprawa komputera (1) Profesjonalna znajomość komputerów Apple, bardzo szybka diagnoza, gorąco... RM Totalna porażka (1) Laptop ACER ASPIRE oddałem do firmy JARCOMP w Gdańsku z objawem braku... Krzysztof pseudo serwis uszkodził mi laptopa (1) w pazdzierniku zgłosiłam sie do pseudo serwisu tylko z wymianą zawiasów w... sylwia Stanowczo odradzam !! Psują zamiast naprawiać! (5) Jest to serwis sklepu Meritum, a więc oddając komputer do naprawy np w... Adam Pawłowski Epson- głowica (1) Miła obsługa, pełen profesjonalizm, drukarka naprawiona za niewielkie... Jan Daje radę człowiek ;) (1) To co mi się u niego podoba, to że się nie poddaje napotykając problem, z... Jacek Jestem zadowolona (1) Miałam awarię komputera. Pan Michał przyjechał bardzo szybko i fachowo zajął... Iza >Studio Net Bardzo polecam .SUPER !!!!!! (1) Niesamowite inni nie dali rady ,a tu proszę chwila pracy i jest wszystko... Jarosław Drutel Bardzo sprawna obsługa (1) Miła i sympatyczna obsługa, fachowiec pierwsza klasa Polecam Z... Iwona Zygzak polecam (1) szybka reakcja, dojazd do klienta na telefon, usługi realizowane od ręki,... klient pół roku (!) komputer był w naprawie (1) bez pozytywnego skutku... Na szczęście również bez kosztów. Pan sympatyczny i... maggy Bardzo rzetelna firma (1) Już podczas rozmowy telefonicznej widać, że ma się doczynienia a... Tomasz T. Z czystym sumieniem polecam! (1) Jestem zadowolony z efektów a o to mi chodziło, kontaktowy i rzetelny fachowiec. marek gorąco polecam !!! (1) Generalnie jestem sceptycznie nastawiona do "informatyków samozwańców",... biedronkapstra POLECAM (1) Skorzystałam po raz pierwszy z usług tej firmy i wiem,że teraz tylko temu... Teresa