Pat - opinia (1) Osobiście bardzo polecam Dr Laptop, szybka i skuteczna naprawa mojego laptopa... Pat Rewelacja! (1) Z usług firmy Retesly korzystam już od kilku lat. Rewelacyjna i fachowa... Kala Strona www (2) Po raz kolejny panowie z Blumar PC pokazali, czym jest profesjonalna obsługa... Aleksandra
Świetny (1) Szybko, tanio, fachowo, lepiej być nie może. Piotr Kąkol Polecam .! ;) (1) Polecam w 100% , miła obsługa, fachowe podejście do klienta, szybko i w... Rysia Kojakoo - opinia (1) Serdecznie polecam! szybko, tanio, bez ściemy ;) Kojakoo Polecam! (1) Mój laptop został naprawiony w ekspresowym tempie, wszystko działa tak jak... Klaudia ... (1) Naprawiali mi komputer przez dwa miesiące, ciągle zwodząc, że część jeszcze... zirytowana klientka REWELACJA (1) Pan bardzo dobrze doradza. Szybko diagnozuje i naprawia;) pozdrawiam gosia Laptop Asus drukarka Canon (1) Oddałam do naprawy ok 10 letniego laptopa z nadzieją, że uda się coś z nim... Karolina PORAŻKA (3) nie polecam szczerze. i to nie jest niechęć. Ludzie nie kompetentni. oddalem... Tomek Miło, szybko i fachowo (1) Miło, szybko i fachowo Ooo Polecam! (1) Szybko i profesjonalnie! Z pewnością skorzystam z usług tego serwisu gdybym... er Znakomita profesjonalna naprawa! (1) Jak najbardziej polecam skorzystanie z usług naprawy komputera. Kompetentny,... Natalia Uszkodzony BIOS w laptopie (1) Spaliła mi się kość BIOS na płycie głównej. Serwis polecili mi w gdyńskim... Szymon firma -tragedia (1) Właściciel nie odpowiada na maile i telefony, od 2 tygodni nie wysłał mi... aga Bogusław - opinia (1) myslalem, ze laptop jest juz do wyrzucenia bo kupiony w chinach malo znany a... Bogusław SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo rzetelna firma. Realizacja usług na bardzo wysokim poziomie.... PSOUU profesjonalista! (1) szczerze polecam, terminowy, rzetelny Pan, zdziałał cuda z komputerem i do... venus Wanda - opinia (1) Super!!!! Niesamowite!...Nie liczyłam, że to jest do naprawienia! A jednak!... Wanda