polecam! (1) już kilka razy oddawałam komputer do naprawy, zawsze z super rezultatem, miła... Ilona Karol - opinia (1) W serwisie na dzień dobry wita nas miła i atrakcyjna dziewczyna która robi... Karol Zadowolona:) (1) Bardzo polecam pana Kamila. Sympatyczny i zna się na rzeczy. Szybko, sprawnie... Olesya
Polecam! (1) Polecamy gorąco wraz z żoną tę firmę Mariusz jedna wielka PORAŻKA ! (2) Witam, Ten serwis to jedno wielkie nieporozumienie ! Miałem nieprzyjemnośc... B_d Wszystko ok (1) Ja naprawiałam swojego laptopa w maju tego roku. Usłyszałam reklamę w radio i... Joanna Laptop hp nx6110 (1) Laptop z 2005 r nie dawał znaku życia.W ciągu kilku godzin uruchomiony,... Wojciech brak slow (2) Laptop lezal 5 dni i nawet nie zostal zdiagnozowany.Mialo to nastapic w... Odbierajcy laptopa z serwisu Super serwis! (1) Miałam laptopa spisanego na straty (opinia innych serwisów) a tu został on... Kasia Wszystko OK (1) Polecam ten serwis - profesjonalne podejście, brak ściemy i 3 m-ce gwarancji,... Rafał Polecam (1) Od czasu skorzystania z usług tej firmy, polecam ją wszystkim znajomym. Pan... Gość klient - opinia (1) Trafiłem do tej firmy z polecenia i również chciałbym ją polecić czytającym.... klient Super szybko no i tanio (1) Super serwis oddałem komputer do naprawy gdyż poprzedni serwis stwierdził że... klient Duża wiedza i fachowość (1) Korzystam z usługi firmy MAKA od długiego czasu i jestem bardzo zadowolony.... Antoine polecam!!! (1) Miła, fachowa, kompetentna i szybka obsługa. Naprawdę polecam!! Marzena Bardzo pozytywna opinia (1) Korzystalem z usług firmy.Jest profesjonalna,solidna i fachowa. Stanisław Piotrowski Maka (1) super, to moja ulubiona firma komputerowa. .Cenię fachowość,uprzejmość... basia siagn - opinia (1) super obsluga, trafna diagnoza i terminowa naprawa siagn Bardzo polecam (1) Profesjonalna obsługa, realizacja na czas, fachowe doradztwo .. nic dodać nic... mati Duża fachowość w wykonywanym przedmiocie usług (1) Korzystam od wielu lat z pomocy MAKI w doborze sprzętu i oprogramowania... Kożan Ryszard