UWAGA oszukuja klientow (3) Zanioslam ponad 2 tygodnie temu laptopa do tegoz serwisu z powodu braku... Ewa Bardzo dobry serwis !!! (1) Uratowali mnie już nie pierwszy raz , bardzo dobry serwis !!! Drukarkę... Mateusz Firam wyjątkowo nieuczciwa (2) W dniu 26 maja br zamówiłem komplet tonrów do HP CP 1215 posyłając puste... Andrzej Golik
Canon Pixma ip1500 (1) Po niezbędnej konserwacji działa jak nowa, choć to już nie młódka. Rzeczowo,... ewaj polecam (1) Od kilku lat regeneruje tusze w tej firmie i złego słowa nie mogę o nich... Mariusz Naprawdę nieźle (2) Nie za bardzo lubię informatyków, a tutaj takie zaskoczenie. Dzwonię, odbiera... Tomek W. Flash xbox360 (1) Bezproblemowy flash konsoli wszystko śmiga w niewygórowanej cenie.Później... Gracz fachowa pomoc i dobry serwis (1) fachowa pomoc i dobry serwis Katarzyna Ja polecam (1) Po przeczytaniu opinii zdecydowałem się stanąć w obronie amberinka. Jako... Marek W Wszystko ok (1) Zamówiłem, Otrzymałem, działa. Kontakt ok. Polecam AMR Uwaga! Ostrzegam! (2) Nie polecam zakupów w tym sklepie! Oddałam do reklamacji router zakupiony u... Zdenerwowana klientka Mimo to polecam! (1) Nie mogę zgodzić się do końca, co do poniższych opinii. Oddałam toner wraz z... Iwona Nie polecam - Wyrzucone pieniądze w błoto (1) Oddałem do serwisu głośniki komputerowe Creative z w którym uszkodzone było... Patryk super (1) Bardzo przystępne ceny, miła i profesjonalna obsługa - POLECAM wszystkim,... Kasia Nie polecam (1) Obiecują gruszki na wierzbie cuda wianki ale jak trzeba się wywiązać z umowy... Monika UWAGA !!!! - oszuści (1) Oddałem do regeneracji toner do drukarki - oczywiście po wcześniejszych... Wojtek Karta Graficzna (1) Próba kupienia karty zakończona zwrotem pieniędzy po 5 tygodniach, przez... Krzysztof JEDYNI DALI RADE (1) Skorzystalem z uslug tej firmy poniewaz wczesniejszy serwis powiedzial ze... Michal POLECAM (1) Fachowa i miła obsługa. Zaskoczyła mnie niska cena. Na prawdę warto... Ania uczciwy profesjonalista! (1) Rzeczowy a przy tym miły kontakt. Co ważne: mówi językiem zrozumiałym dla... Sylwia