100 % zadowolenia (1) Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny, miła obsługa. Krótko mówiąc: serwis... ewa PROFESJONALIZM (1) Nie jestem w stanie znaleźć złej strony tej firmy, im chyba ewidentnie zależy... Mariusz Brzostowski Gwarancja zadowolenia! (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. Korzystałem już nie raz z usług firmy... Antek
SUPER SERWIS!!! POLECAM!!! (1) Obudowa wymieniona w laptopie w ciągu 45 minut! Pełen profesjonalizm i to za... Shishak Nie tak kolorowo (1) Oddałem laptopa czas realizacji przeszedł wszystkie oczekiwania ponad... tronic Fuszerka (2) Niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego o usługach tej firmy. Ewentualnie... Sandra Doskonały sprzedawca (1) Miła sprawna pomoc w wyborze sprzętu, doskonałe i indywidualne podejście do... Przemek Płyta główna (1) Oddałem do tego serwisu komputer stacjonarny który nie włączał się. Komputer... Damian Okuniewski Zadowoleni (1) Kupilismy toner w tej firmie do drukarki kolorowej HP. Troche balismy sie... Andrzej Serwis godny polecenia (1) Jak wyżej:) Szybka i sprawna naprawa komputera w korzystnej cenie i miłej... Zadowolony klient Świetnie (1) Bardzo dobra obsługa Barbara A ja jestem zaowolony (1) Jakis czas temu naprawiałem laptopa w tym serwisie i jestem zadowolony, co... Marcin Szybko i bardzo sprawnie (1) Współpraca od dłuższego czasu, zarówno jakość i jak i szybkość wykonywania... ALT-TAB Jestem bardzo zadowolony (1) Zostałem bardzo miło zaskoczony w sumie sam znam się trochę na kompach ale... benedeQ Polecam (1) Profesjonalny młody zespół doświadczonych ludzi, skorzystalem z usług wiele... tytus Hasło Windows (1) Odblokowal zmienione przez moje dziecko haslo Windowsa na sluzbowym laptopie.... Zewer Skuteczność (1) Przyjechalem do Gdanska sluzbowo zabierajac rodzine. Syn zmienil haslo w moim... Kamil Nie polecam (1) Przed przyjazdem do firmy zadzwoniłem i upewniłem się, że kiedy się zjawię to... Alan nareszczie dobry serwis i pomoc (1) odmowiło mi posłuszeństwa urzżdzenie rozdzielające internet na laptopa i... Artur Skuteczność 100% (1) Odzyskano w 100% dokumenty, które w niewiadomy sposób zniknęły z dysku... Urban