warto (1) naprawdę polecam ten serwis-szybko, sprawnie i co najważniejsze-tanio!!! Magda W. Rewelacja! (1) Podzielam wszystkie pozytywne opinie innych użytkowników i z czystym... M. Ja jestem bardzo zadowolony. (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie i za każdym razem naprawiano bardzo szybko a... mf
Super.serwis.tak (1) byłem w tym serwisie z laptopem, do wymiany dałem procesor. Pozytywnie się... Gustaw Agnieszka - opinia (1) Polecam ze wzgledu na kalrowne wyjasnienie problemu, przystepna cene i MEGA... Agnieszka Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Maciej Najbardziej wiarygodny i rzetelny serwis w Trójmieście (1) Skorzystałam z usług PC-Helper kilka razy w przypadku kilku skomplikowanych... Kasia Byks Działa tak? No i oto chodziło. (2) Być może obsługą klientów nie zajmuje się piękna blondynka stale uśmiechnięta... Wiseguy Alois polecam innym (1) Bardzo polecam innym tego informatyka naprawia szybko i solidnie,i zna sie... Henryk Polecam! (1) Pełna profeska! Szybko, miło i sprawnie. Bezbłędnie postawiona diagnoza i... Jacek Aga - opinia (1) Szybka realizacja naprawy komputera :) tanio ....gorąco polecam Aga polecam (1) korzystam zawsze kiedy potrzeba- fachowo,sprawnie,w dodatku miły i... Ewa Jak najbardziej polecam! (1) Rzetelna i fachowa naprawa,rozsądna cena usługi.Człowiek zna się na tym co... cbk Przyjazna obsluga (1) Mila i chetna do pomocy obsluga. CAN DO attitude. Zagladam do coolera... Adam Pełen profesjonalizm (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie. Pełen profesjonalizm. Polecam :-) KP GORĄCO POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm. Szybka reakcja! Fachowa wiedza i kultura pracy!... Kuba nierzetelna firma (2) Zakupiliśmy toner, który okazał się wadliwy. Eco-print przez zwodził nas, że... agencja@miro.tychy.pl komputerek naprawiony (1) internet działa, zdjęcia są - szybko i sprawnie :) Barbara świetny serwis (1) Ostatnio rzadko spotykane połączenie profesjonalizmu,dawania więcej niż... ewa i rafał Jestem pod wrażeniem (1) Miałem problem z moim windowsem 7. Wyskakiwał mi dziwny komunikat o wersji... Piotr