Polecam firmę (1) Mieliśmy problem z ciągłymi przerwami pracy serwera a co za tym idzie systemu... Andrzej polecam (1) miła obsługa. szczera i pomocna ninformacja. janusz wilkowski Profesjonalizm (1) Bardzo szybka diagnoza, szybki kontakt i bardzo udana naprawa, nie mam... Adam Kasprzycki
Tanio, szybko i profesjonalnie. (1) Polecam bez zawahania. Oddałam laptopa z popsutą baterią i wolno działającym... Monika Polecam - firma godna zaufania (1) Informatyk z Blumar był u nas kilkakrotnie, pomagał w różnych kwestiach - od... Aleksandra Ok (1) Polecam. Ok 100% PROFESJONALIZMU (1) Zadzwonilem do serwisu w sprawie wymiany matrycy w laptopie. Szybki kontakt i... Konrad Zadowolony klient (1) Postanowilem napisac komentarz, poniewaz dawno nie bylem tak zadowolony z... Łukasz Pełen profesjonalizm (1) Współpraca od wielu miesięcy. Naprawa laptopów, monitorów i wielu innych... Krzysztof Kozłowski polecam (1) firma dokonuje fachowej naprawy, jestem bardzo zadowolony MDMeble Fachowo i tanio (1) Bardzo fajny serwis, szybko robią, są tani i mili, takiego czegoś właśnie... Monika omijać szerokim łukiem (2) Oddałm do naprawy laptopa w piątek. Pan, który go przyjmował stwierdził po... Katarzyna Polecam! (1) POlecam jak najbardziej, oddałam tam swoje dwa laptopy i każdy teraz chodzi... Ela Lech - opinia (1) Polecam, solidna firma, łatwy dojazd. Lech szybko, tanio i sprawnie! (1) odzyskali moje dane i zrobili porzadek z laptopem w jeden dzien za 80 zł! Jaros Zawsze fachowo (1) Witam. .... Wielokrotnie z tytułu wykonywanych usług informatycznych... Radosław Rettka Zdecydowanie POLECAM ! (1) W moim laptopie zepsuł się wiatraczek - wydał dziwne dźwięki i powodował, że... Ania Solidna firma (1) Korzystałem pierwszy raz z usług tej firmy i na pewno nie ostatni. Fachowa... kerajb10 Tomasz K. - opinia (1) Nie ma co ukrywać, ale bardzo profesjonalne podejscie do klienta. Tomasz K. Polecam z całego serca ! (1) wspaniały serwis! Jest to jedyny serwis( a wzywałam rożne), który uczciwie... Tomasz Krawiec