Polecam z całego serca ! (1) wspaniały serwis! Jest to jedyny serwis( a wzywałam rożne), który uczciwie... Tomasz Krawiec Nareszcie profesjonalny serwis (1) Często miałam problemy z komputerami w domu, wzywałam wielu informatyków i... Katarzyna Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście , szybki serwis i problem z komputerem rozwiązany. Janek
Rzetelny serwis! (1) Szczerze polecam! Miałem problem z komputerem, zadzwoniłem, umówiłem się z... Darek Profesjonalizm za bardzo dobrą cenę. (1) Chłopaki bardzo profesjonalnie opiekują się komputerkami w mojej firmie.... biuro rachunkowe Polecam! (1) Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Firma dojeżdża do klienta, co jest dla... karolina Polecam zdecydowanie (1) Niezwykle rzetelna i fachowa obsługa! Zgłosiłem się do p. Jarka z netbookiem,... Michał Doskonały (2) Skorzystałam z usługi. Odzyskano 98% fotografii z karty pamięci. Szybkjo,... Helena Szybko i sprawnie (1) Miła i fachowa obsługa, a także przystępna cena za usługę. Aga Gorąco Polecam (1) Bardzo szybka naprawa z dostawą do klienta, cena atrakcyjna w porównaniu do... hoobi profesjonalizm (1) mila sprawna usluga naprawy dzialania komputera serwisant przygotowal sie do... stanley kopec naprawa drukarki canon ip 4500 (1) Bardzo sprawna i szybka naprawa drukarki. Przesyłka i naprawa 5 dni. frwiski Leszek - opinia (1) szybko sprawnie i niedrogo Leszek Polecam:)))) (1) Szybka i fachowa obsługa, przystepne ceny. Polecam! klient Solidna firma (1) Polecam ekspresową firmę. Komputer przebadany i naprawiony w 2 godziny od... Misiakus Pełen profesjonalizm (1) Serwisant podszedł do tematu z pełnym zaangażowaniem. Szybka reakcja po... Maciej szybki przyjazd serwisanta (1) Pan serwisant przyjechał szybko, równie sprawnie rozwiązał problem z moim... Magdalena J. Serwis godny polecenia (1) krótki czas oczekiwania na diagnozę i wymianę wadliwych podzespołów, dobry... Sidy Polecam (1) Profesjonalizm, odpowiedzialność i kompleksowa opieka nad moim komputerem.... Alicja ogólnie wszytsko ok (2) ogólnie wszystko ok tyle, że troszkę inne podawane są informacje... klauda