KomputeroweSOS, jest problem - jest rada. (1) Skorzystałem dwukrotnie z usług firmy, raz w dniu powszednim raz we... Kwimar pełen profesjonalizm (1) kilka dni temu zamowilem u nich toner, cena srednia ale za to pan przywiozl... daniel bardzo polecam (1) Fajny i innowacyjny sposób na naprawę komputer... mimo że po 15 minutach nie... grzegorz
Polecam Pogotwie Informatyczne (2) Firma Pogotowie Informatyczne staneła na wysokości zadania. Mój Windows... potrzebującypomocy Super (1) Profesjonalnie, tanio, miło i konkretnie, Polecam! Jola solidna firma (1) Naprawdę polecam.Korzystałam w swojej firmie,jak również prywatnie.Wszystko... Ewelina Mikucka OPINIA NA TEMAT USŁUG POGOTOWIA KOMPUTEROWEGO (1) FIRMA ŚWIADCZY W PEŁNI PROFESJONALNE USŁUGI, DOTRZYMUJE UMÓWIONYCH TERMINÓW;... Anna Oleksa Wacław Czajkowski - opinia (1) Profesjonalizm, solidność , warto korzystać z ich usług. Wacław Czajkowski OK ! (1) Oceny mówią same za siebie.Gorąco polecam . Adam Nowak Polecam MAX-SERVICE (1) Mogę polecić ten serwis z czystym sumieniem, przede wszystkim za... Katarzyna RZETELNA FIRMA (1) Polecam usługi Pana Waldemara Żeleźnik.Osoba punktualna, kompetentna,... Mirosława - Gdańsk