nie polecam zakupów w tym sklepie
14.07.2009r.zamówiłam laptopa Lenovo IdeaPad Y 530 -59-020679.Po 8 dniach kurier przyniósł paczkę z błędnie wypełnionym przez pracownika sklepu sposobem pobrania.Po mojej interwencji po 9 dniach od zamówienia dostarczono paczkę.Okazało się ,że w paczce jest inny tańszy model Lenovo IdeaPad Y 530- 59- 021287.Kierownik Sklepu w rozmowie telefonicznej twierdził ,że doszło do pomyłki.....Na paragonie z kasy fiskalnej wystawionym w dniu 20.07.2009r.przedmiotem sprzedaży był laptop , który otrzymałam w cenie laptopa , którego zamawiałam( ciekawe jak laptop za ok.2700zł na paragonie był za 3030zł).Kierownictwo sklepu ze swojej strony nie zrobiło nic w celu wyjaśnienia bądź naprawienia zaistniałej sytuacji.Sama załatwiałam sprawę z bankiem oraz na własny koszt dostarczyłam do sklepu błędnie przekazanego laptopa.Kierownictwo sklepu wykazało się całkowitą ignorancją klienta i brakiem profesjonalizmu.Uczciwe załatwienie tej sprawy z mojej strony kosztowało mnie sporo pieniędzy i nerwów.
W związku z tą sytuacją chcę przestrzec potencjalnych klientów tego sklepu przed praktykami , które tam się stosuje.
W związku z tą sytuacją chcę przestrzec potencjalnych klientów tego sklepu przed praktykami , które tam się stosuje.