szw - opinia (1) 3 razy wymieniałem u nich baterię w iPadzie. Cena była dobra, ale na... szw Vilk - opinia (1) Odradzam korzystanie z tego serwisu ! Bardzo niepoważne podejście do klienta.... Vilk Nie polecam (1) Problem zaczyna się kiedy coś jest nie tak, nie odbierają telefonu, nie... Asus
Profesjonalna obsługa! (1) Usługa wykonana wzorcowo, mimo nietypowej naprawy. Dostępność części nigdzie... Michalł Polecam! (2) Przede wszystkim cenowo najkorzystniej w trójmieście, zapłaciłam za naprawę... Kasia Super sprawna naprawa (1) Ogromne dzięki za naprawę mojego Mac'a. Wymieniona bateria, dysk, gniazdo... Oskar Poniedzielski miło, szybko, sprawnie (2) Serdecznie polecam wszystkim ten punkt naprawy - zachęcona opiniami na... K. NIE POLECAM! (2) Zasugerowana dobrymi ocenami na tym portalu skłoniłam się oddać swojego... Agnieszka Bardzo dobry, rzetelny serwis :) (1) Kontakt super, widać zaangażowanie ze strony chłopaków, skoro nawet ja... Natalia opinia serwisu (1) Świetna obłsuga,bardzo dobry kontakt, Panowie rozumieją co znaczy pilne:),... Olga Bardzo polecam (1) Naprawa obudowy ultrabooka Samsung - oderwana klapa Naprawa była trudna i... m Polecam (1) Miła obsługa, bez ściemniania i żerowania na klientach. Krótki czas... anonim polecam (1) Miła obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Byłam bardzo miło... Kasia Stały klient (1) Korzystam z usług serwisu już po raz trzeci. Dwa naprawione laptopy, a... Marek Naprawa MSI GT72 Dominator (1) Panowie po prostu mnie zaskakują pełnym profesjonalizmem i podejściem do... Najbardziej zadowolony czlowiek Dell Alienware (1) Serwis wykonał prawidłowo naprawę mojego Della Alienware. Laptop jest na... Paweł opinia (1) Wspaniała obsługa, dobry kontakt. Polecam Aleksandra Dobra robota! (1) Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o naprawdę laptopa, bo długo się z nim... M. ania (1) żaden serwis nie podjął się wgrania na nowo systemu do telefonu lenovo... ania hp z padnietym dyskiem (2) Wybrałem serwis pierwszy lepszy z portalu i zawiozłem laptop przed świętami.... przemek