Polecam (1) Niejednokrotnie kupowałem sprzęt komputerowy w Jesie. Kupiłem m. in. kompa... Staszek Tak powinny działać serwisy (1) Oddałem laptopa po zalaniu. Naprawili go w trzy dni, pomimo że odpalał... łukaszzzz85 MOGĘ SZCZERZE POLECIĆ TEN SERWIS! (1) MOGĘ SZCZERZE POLECIĆ TEN SERWIS! - BARDZO DOBRA KOMUNIKACJA wroniak667@wp.pl
serwis PC oraz nawigacji GPS (1) Do serwisu JES przyniosłem komputer stacjonarny oraz niesprawną nawigację. Z... Franky zero profesjonalizmu (2) Daliśmy z żoną dwa laptopy do naprawy w których-w jednym była uszkodzona... AREK Dwa inne serwisy się poddały a Jes naprawił mojego ibm. (1) Dwa inne serwisy się poddały a Jes naprawił mojego ibm. Uszkodzona karta... PIOTR szybko i profesjonalnie (1) Do serwisu JES trafiłem z polecenia. Oddałem laptopa z uszkodzonym... jarekk Karta Graficzna (1) Próba kupienia karty zakończona zwrotem pieniędzy po 5 tygodniach, przez... Krzysztof polecam (1) miła obsługa. szczera i pomocna ninformacja. janusz wilkowski BARDZO DOBRZE ZAJELI SIE MOIM LAPTOPEM . POLECAM (1) DOBRY KONTAKT I SZYBKA NAPRAWA. Adrian nie polecam zakupów w tym sklepie (2) 14.07.2009r.zamówiłam laptopa Lenovo IdeaPad Y 530 -59-020679.Po 8 dniach... Lidia Szklarz Super sklep! (1) W końcu sklep komputerowy na najwyzszym poziomie ! miła obsługa i porządne... p