Naprawa latopa MacBook Air (1) W zeszłym tygodniu odebrałam mojego laptopa, MacBooka z serwisu... Elżbieta Tablet (2) Nie twierdzę że cały serwis jest zły panowie byli zaangażowani i byli gotowi... Zawiedziony Szybki ratunek dla zalanego laptopa (1) Przyniosłem zalanego laptopa w poniedziałek o godzinie 10. Pan praktycznie... Jan Baryła
Taki serwis i obsługa to SKARB !! (1) Oddałam zepsuty laptop HP, brak ładowania. W innym serwisie straszyli awarią... Agata Naprawa systemu i wentylacji (1) System naprawiony, wentylacja wymieniona, póki co wszystko działa bez... Ania Zawiasy i matryca - DELL Latitude (1) Laptop po solidnym "wypadku" z uszkodzoną matrycą i wyrwanymi wręcz zawiasami... Fabian Bardzo polecam! (1) Mój zawirusowany laptop, który u dwóch specjalistów miał oceny, że nic już... Internautka Rewelacyjna obsługa (1) Rewelacyjna obsługa. Przyniosłem swój nie najmłodszy już komputer Panowie... Zadowolony Serwis laptopów (1) Współpracujemy z serwisem JES od bardzo dawna. Z czystym sumieniem możemy go... EC Krzysztof Chmielowski - opinia (1) Szybko , profesjonalnie i TANIO ! Te trzy słowa najlepiej charakteryzują... Krzysztof Chmielowski serwis laptopa (1) szybko, sprawnie, stały kontakt z klientem i gwarancja na naprawe. Polecam! Alex Marcin - opinia (2) Widzę, że wielu z was chwali ten serwis, może faktycznie mój przypadek był... Marcin Uszkodzona grafika-naprawiona :] (1) W laptopie padła karta graficzna. 3/4 serwisów sugerowało,że laptop jest już... Darek Sprawnie (1) Oddalem laptopa z uskzodzoną obudową oraz uszkodzonym zasilaczem. Dwa dni... Rafał GENIALNY SERWIS!!! (1) Mój laptop się przegrzewał, ba! Jednego dnia o mało się nie spalił taki był w... Reynevar Naprawa (1) Laptop oddany do naprawy z powodu przegrzewania się układu grafiki po upadku.... Marcin Szram Sprawny serwis - polecam! (1) Spodobała mi się przede wszystkim rzetelna obsługa i zaangażowanie w sprawę,... Artur naprawa grafiki- Sony Vaio (1) Panowie w JES Serwis poradzili sobie bardzo sprawnie z moim laptopem.... Kuba Genialna obsługa (1) Kilka razy korzystałam z usług tego serwisu i zawsze byłam bardzo zadowolona.... Ewelina REWELACJA! (1) Świetna obsługa,stały kontakt telefoniczny z Panem Karolem zapewnia... Ewelina