bardzo polecam (1) bardzo miła współpraca, wieczorem telefon, rano był juz specjalista. W czasie... ma_rysia naprawa komputera (1) pozytywnie oceniam jakość usługi, terminowość i cenę Tomek BARDZO DOBRZE ZAJELI SIE MOIM LAPTOPEM . POLECAM (1) DOBRY KONTAKT I SZYBKA NAPRAWA. Adrian
Rewelacja (1) Potrzebowałam pomocy przy laptopie - byłam nastawiona na format dysku i dużą... Joanna Polecam Jak najbardziej (1) Jak w temacie, polecam, konkretni kontrahenci Dariusz Mrożek Jedni z najlepszych. (1) Żeby nie obrośli w piórka ;) ale naprawdę dobrze zrobili mi kompa. Miałem... Paweł B. Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Szybka i dokładna naprawa usterki. Polecam Justyna i Andrzej Zdecydowanie polecam (1) Po tygodniowym bieganiu po różnych serwisach, gdzie dowiadywałem się jedynie,... Tomasz niezadowolona_klientka - opinia (1) firma euro school to najgorsza rzecz jaka moze przytrafić się twojemu... niezadowolona_klientka Profesjonalizm (1) Bardzo polecam, korzystałem wielokrotnie i nigdy żadnych problemów Burzynski Jacek Szybko i profesjonalnie (1) kilka dni temu miałam niemiłą niespodziankę jaką przygotowało mi dziecko a... Aleksandra Bardzo dobty serwis. (1) Polecam serwis jarkom. Świetne podejście do klienta, krótki termin naprawy,... Piotr Kolba nie polecam zakupów w tym sklepie (2) 14.07.2009r.zamówiłam laptopa Lenovo IdeaPad Y 530 -59-020679.Po 8 dniach... Lidia Szklarz super (1) super serwis, blyskawicznie, przemily i znajacy sie na rzeczy fachowiec,... I.K. Świetna pomoc (1) Uratowała mój komputer przed wylądowaniem w śmietniku Janusz OK (1) POLECAM jak najbardziej. Fachowa i szybka obsługa. Mirosław Biernik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Przyjechali, naprawili kasę zabrali a FAKTURY DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE MOGĘ... ROZCZAROWANY Fachowiec idealny!! (1) Po prostu wymarzony informatyk, miły, sympatyczny i znający się na "sprawie".... Alicja Jeśli ktoś ma kłopot z kompem.... (1) ...serdecznie polecam usługi tej firmy. Absolutna fachowość, dobra rada,... Zadowolony klient Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi tej firmy. Naprawa została wykonana... Magda J.