Polecam zdecydowanie (1) Niezwykle rzetelna i fachowa obsługa! Zgłosiłem się do p. Jarka z netbookiem,... Michał Doskonały (2) Skorzystałam z usługi. Odzyskano 98% fotografii z karty pamięci. Szybkjo,... Helena Szybko i sprawnie (1) Miła i fachowa obsługa, a także przystępna cena za usługę. Aga
Gorąco Polecam (1) Bardzo szybka naprawa z dostawą do klienta, cena atrakcyjna w porównaniu do... hoobi profesjonalizm (1) mila sprawna usluga naprawy dzialania komputera serwisant przygotowal sie do... stanley kopec naprawa drukarki canon ip 4500 (1) Bardzo sprawna i szybka naprawa drukarki. Przesyłka i naprawa 5 dni. frwiski Leszek - opinia (1) szybko sprawnie i niedrogo Leszek Polecam:)))) (1) Szybka i fachowa obsługa, przystepne ceny. Polecam! klient Solidna firma (1) Polecam ekspresową firmę. Komputer przebadany i naprawiony w 2 godziny od... Misiakus Pełen profesjonalizm (1) Serwisant podszedł do tematu z pełnym zaangażowaniem. Szybka reakcja po... Maciej szybki przyjazd serwisanta (1) Pan serwisant przyjechał szybko, równie sprawnie rozwiązał problem z moim... Magdalena J. Serwis godny polecenia (1) krótki czas oczekiwania na diagnozę i wymianę wadliwych podzespołów, dobry... Sidy Polecam (1) Profesjonalizm, odpowiedzialność i kompleksowa opieka nad moim komputerem.... Alicja ogólnie wszytsko ok (2) ogólnie wszystko ok tyle, że troszkę inne podawane są informacje... klauda bardzo polecam (1) bardzo miła współpraca, wieczorem telefon, rano był juz specjalista. W czasie... ma_rysia naprawa komputera (1) pozytywnie oceniam jakość usługi, terminowość i cenę Tomek BARDZO DOBRZE ZAJELI SIE MOIM LAPTOPEM . POLECAM (1) DOBRY KONTAKT I SZYBKA NAPRAWA. Adrian Rewelacja (1) Potrzebowałam pomocy przy laptopie - byłam nastawiona na format dysku i dużą... Joanna Polecam Jak najbardziej (1) Jak w temacie, polecam, konkretni kontrahenci Dariusz Mrożek Jedni z najlepszych. (1) Żeby nie obrośli w piórka ;) ale naprawdę dobrze zrobili mi kompa. Miałem... Paweł B.