Opinia (1) Zawsze konkretni doradzą uwzględniając życzenia technicznie i finansowe E.Krawczyński Bardzo pozytywna (1) Profesjonalna, dostosowana do możliwości użytkownika, przyjazna, kreatywna... Teresa Kożan Tomek - opinia (1) super serwis,szybkie realizacje zamowien Tomek
Opinia na temat sprzętu IT (1) Bardzo dobra oferta z zakresie zarówno sprzętu PC jak i Mac-ów. Kupowaliśmy... Mikołaj Muskat Badzo dobra obsługa, profesjonalny partner dla średniej wielkości firmy (1) Nasza firma Muskat & Wicher Nieruchomości skorzystała już kilka razy z usług... Mikołaj Muskat Piotr - opinia (1) Szybka i kompleksowa obsługa z fachowym doradztwem. Szczerze polecam. Piotr PROFESJONALNIE (1) Zgłosiłem się do firmy MAKA z prośbą o naprawę mojego laptopa, który w ogóle... JP profi (1) Mogę śmiało polecić tą firmą . Bardzo profesjinalne podejście, szybkie... slawek mj - opinia (1) Wszystko OK. Sprawnie, szybko i miło. Dobra oferta! mj nie słowny,usługa niewykonana (1) Zapłaciłem 600zł miałem mieć nowy komputer a w tej chwili jest gorzej niż... jurek BEZSENS (2) W skrócie: w piątek zamówiłem u niego klawiaturę i umówiliśmy się na usługę... Krzysztof Bezsens do kwadratu (1) Ludzie ten facet nie może prowadzić usług dla ludności,umawia się na godzinę... jurek Swietna robota! (1) naprawy moze nie byly z najwyzszego poziomu trudnosci 1. wylamanane gniazdo w... Krzysiek S Rewelacyjny serwis (1) Serwisowałam laptopa i drukarkę - jakość wykonania naprawy i obsługa na... BT Serwis pierwsza klasa (1) Bardzo profesjonalny serwis, bardzo miła obsługa - wszystko dokładnie mi... Magda Zdecydowanie nie polecam. (1) Podobnie jak mój poprzednik nie polecam tego serwisu. Umówiłem się na... Jakub SERDECZNIE POLECAM:) (1) Bardzo miła obsługa.Bardzo fachowe podejście do sprawy. Szybka diagnoza... ANNA Adekwatnie do ceny (1) Skorzystałam z usług firmy już kilka razy, bez zarzutów, a jeżeli były jakieś... Ewa (...) (1) NAPRAWA U TEGO GOSCIA NAZYWA SIE REANIMACJE A SKASOWAŁ JAK ZA WYMIANE NIE... BUTCHER Sławek - opinia (1) Dobry kontakt. Punktualność. Pełen profesjonalizm. Cena adekwatna do... Sławek