Totalna porażka (1) Laptop ACER ASPIRE oddałem do firmy JARCOMP w Gdańsku z objawem braku... Krzysztof pseudo serwis uszkodził mi laptopa (1) w pazdzierniku zgłosiłam sie do pseudo serwisu tylko z wymianą zawiasów w... sylwia Stanowczo odradzam !! Psują zamiast naprawiać! (5) Jest to serwis sklepu Meritum, a więc oddając komputer do naprawy np w... Adam Pawłowski
Epson- głowica (1) Miła obsługa, pełen profesjonalizm, drukarka naprawiona za niewielkie... Jan Daje radę człowiek ;) (1) To co mi się u niego podoba, to że się nie poddaje napotykając problem, z... Jacek Jestem zadowolona (1) Miałam awarię komputera. Pan Michał przyjechał bardzo szybko i fachowo zajął... Iza >Studio Net Bardzo polecam .SUPER !!!!!! (1) Niesamowite inni nie dali rady ,a tu proszę chwila pracy i jest wszystko... Jarosław Drutel Bardzo sprawna obsługa (1) Miła i sympatyczna obsługa, fachowiec pierwsza klasa Polecam Z... Iwona Zygzak polecam (1) szybka reakcja, dojazd do klienta na telefon, usługi realizowane od ręki,... klient pół roku (!) komputer był w naprawie (1) bez pozytywnego skutku... Na szczęście również bez kosztów. Pan sympatyczny i... maggy Bardzo rzetelna firma (1) Już podczas rozmowy telefonicznej widać, że ma się doczynienia a... Tomasz T. Z czystym sumieniem polecam! (1) Jestem zadowolony z efektów a o to mi chodziło, kontaktowy i rzetelny fachowiec. marek gorąco polecam !!! (1) Generalnie jestem sceptycznie nastawiona do "informatyków samozwańców",... biedronkapstra POLECAM (1) Skorzystałam po raz pierwszy z usług tej firmy i wiem,że teraz tylko temu... Teresa Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Poszło szybko i sprawnie.... Maria ... (1) Zakupiony sprzęt nie miał gwarancji. 3 razy odsyłałem sprzęt do... Grzegorz 3 x TAK = profesjonalnie !!!! (1) Firma super sprawna, szybko i fachowo, do tego bardzo tanio, polecam. Maria Malinowska OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) Komputer wysłałem na gwarancji do wymiany płyty głównej 29 08 2011 i do dziś... melonk Serwis godny polecenia (1) Usterka usunięta bardzo szybko,skutecznie i w moim przypadku(na wielką... vs Super firma! Polecam każdemu! (1) Od tej pory, co oddałam po raz pierwszy swój sprzęt który był zepsuty do tej... Asia