Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Poszło szybko i sprawnie.... Maria ... (1) Zakupiony sprzęt nie miał gwarancji. 3 razy odsyłałem sprzęt do... Grzegorz 3 x TAK = profesjonalnie !!!! (1) Firma super sprawna, szybko i fachowo, do tego bardzo tanio, polecam. Maria Malinowska
OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) Komputer wysłałem na gwarancji do wymiany płyty głównej 29 08 2011 i do dziś... melonk Serwis godny polecenia (1) Usterka usunięta bardzo szybko,skutecznie i w moim przypadku(na wielką... vs Super firma! Polecam każdemu! (1) Od tej pory, co oddałam po raz pierwszy swój sprzęt który był zepsuty do tej... Asia Szybka naprawa. (1) Dziękuję za szybką naprawę w innym serwisie powiedzieli że będzie trwało 2... Marzena K. zero profesjonalizmu (2) Daliśmy z żoną dwa laptopy do naprawy w których-w jednym była uszkodzona... AREK bardzo dobry fachowiec! (1) W pół godziny znalazł, a po kolejnych dwudziestu minutach rozwiązał problem z... HP Pavillon Rewelacja! (1) Padnięty twardy dysk bez back-up'u to pewna recepta na zawał... :) Na... ocalony :) FIRMA ZBANKRUTOWAŁA! (1) A sprzętu nie oddała, skontaktować się nie można, a laptop w serwisie u tych... MaciejKa jest ok (1) dobra cena, dobry serwis polecam Mariol Antontech (2) Witam, chcialbym poiformowac wszystkie osoby ktore ostatnio dokoywaly... Oszukay Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, doradztwo, wszystko na medal. Beata Czysty profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolony po skorzystaniu z usług serwisu drLaptop. Mimo dość... klient Sławomir - opinia (1) Bardzo dobre podejście do problemu i klienta. Super fachowy serwis. Szybka... Sławomir Super! (1) Fachowców pokroju pana Jerzego jest już jak na lekarstwo. Pełen... Jarzyna kupuj uczciwie - opinia (1) firma nierzetelna, podobnie jak moja przedmówczyni, po długich zapewnieniach... kupuj uczciwie Szybko, sprawnie, fachowo (1) Serwisowałem w tym punkcie laptopa, czyszczenie i wymiana uszkodzonych... Tomasz NIGDY W ŻYCIU (1) Nikomu nie polecam tej firmy. Pracownicy nie mili, nie są kompetentni.... KK