zdecydowanie tak (1) od dziesięciu lat reanimuję mój komputer w Pc Service i tylko dzięki nim... stały klient Gorąco polecam (1) Korzystam z usług serwisu Euro-School od 1996 roku! Zawsze byłem zadowolony... Wojciech Mieszkowski Myślisz że straciłeś dane na dysku? Też tak myślałem do momentu aż nie oddałem dysku do tej firmy (1) Witam, Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że firma wywiązała się w 100% z... Mirek
Profesjonalizm... (1) Szczerze polecam...Chłopaki dopiero sie rozkrecaja ale naprwde sa dobrzy...... Rafał szybko i solidnie (1) fachowa i rzetelna ekspertyza, komputer naprawiony i sprawny do odbioru... Bartek ODRADZAM!!!!!! TEN SKLEP I SERWIS (2) W listopadzie zakupiłem na Allegro laptopa, który okazał się niesprawny.... Krzysztof ze Szczecina Polecam dr LAPTOP (2) wg mnie to dobry serwis, naprawili mi kompa szybko i dobrze, a w innych... Karolina Odradzam (1) Wysłałem dysk na reklamację bo był uszkodzony jak się okazało w marcu jest... KLIENT nie polecam (3) zapłaciłem za naprawe 200 zł,a po odebraniu nadal nie działało,okazało sie po... Piotr ODRADZAM (1) Bardzo niegrzeczni i bezczelni. Jeżeli szanujecie swój czas i nerwy to... klient Zbita matryca (1) W moim laptopie pękła matryca. Chłopaki z drLAPTOP uwinęli się z naprawą... klient SUPER (1) Bardzo fajna obsługa obsługa na wysokim poziomie chłopaki trzymają się... michał1 tragedia (2) umowilem sie telefonicznie dzien wczesniej na konkretna godzine. po... anonymous Bardzo brzydko zrobili (2) x360 (falcon FAT) którego posiadam najpierw padł po gwarancji MS. Był to... niezadowolony POLECAM (1) polecam wszystkim tę firmę, jestem bardzo zadowolony z usług, profesjonalna... klient Nowa lokalizacja (1) Jestem stałą klientką EC od 4 lat, wczoraj po raz pierwszy miałam okazję... Marta Błyskawiczny serwis (1) Oddałem laptopa do naprawy (wymiana matrycy) o godz 10:00 a o 12:00... Kuba Super serwis! (1) Ekspresowa wymiana matrycy. Tanio, solidnie i do tego przemili panowie... Ania Fachowe doradztwo i b.dobry serwis (1) Skorzystałem z usług tej firmy dzięki poleceniu przez znajomego. Teraz już... Pit profesjonalna realizacja, polecam (1) Wymieniałem RAM w laptopie oraz ogólnie z braku czasu potrzebowałem jeszcze... Aleksander